Gezonde etenswaren bedrukken

Opzoek naar gezonde giveaways? Bekijk het assortiment voor gezonde etenswaren hier en laat deze bedrukken met eigen logo of tekst.

Sorteer op

2 producten

Biologisch sinaasappelsap
Vanaf
€ 1,94
Appel opbergdoos
Vanaf
€ 1,38
(2)
  • Uw appel gaat ongeschonden mee

Gezonde alternatieven voor promotie snoepgoed

Snoepgoed en lekkernijen doen het altijd goed als promotionele weggever. Dit type weggevertje zit in de top drie van meest populaire promotieartikelen. En dat is niet heel gek, want de lekkernijen zijn vaak kleine snoepjes barstensvol smaak en daar maak je jong en oud ontzettend blij mee. Naast al die overheerlijke snoepjes, zoals chocolade, lolly’s en koekjes, zijn er ook veel gezonde lekkernijen die je je doelgroep kan schenken. Denk bijvoorbeeld aan een zoete appel als weggevertje op een open dag of een doosje rozijnen als promotieartikel op een beurs.

Waarom kiezen voor gezonde etenswaren als weggever? 

Steeds meer mensen kiezen voor een gezonde levensstijl waarbij ze bewust omgaan met voedsel. Steeds vaker wordt snoepgoed vermeden en wordt er gezocht naar gezonde alternatieven. Hierdoor zijn de gezonde etenswaren als relatiegeschenk een steeds betere keuze. Dat kunnen suikervrije promotie mintjes zijn, maar ook appels, rozijnen of zelf sapjes en smoothies. Zelfs de jongere doelgroep kunt u hiermee bereiken. Deel bijvoorbeeld bedrukte doosjes rozijnen uit op scholen of jeugdkampen. Je maakt zo niet alleen de kinderen ontzettend blij, maar ook de ouders. De keuze in gezonde etenswaren is zeer divers. Je kunt hiermee alle kanten op. 

Gezonde etenswaren bedrukt met je eigen logo

Net als promotie snoepgoed zijn ook de gezonde etenswaren te bedrukken met je eigen logo en/of tekst. Je kiest er bijvoorbeeld voor om de etenswaren te bedrukken met logo, waardoor je naamsbekendheid wordt verhoogd. De ontvanger zal je naam nog lang blijven herinneren. Je kunt er ook voor kiezen om de etenswaren in te zetten als verlengstuk van een speciale actie. Zo bedruk je de etenswaren met een leuke tekst of pay-off waarmee het doel van je actie extra onder de aandacht komt. De meeste artikelen zijn in full colour te bedrukken. Hiermee laat je ware fotokwaliteit op de gezonde snacks drukken en creëer je een unieke waarde waar je zeker mee opvalt.

De gezonde etenswaren bestel je eenvoudig online

Via onze webshop bestel je in enkele stappen gezonde weggevertjes. Je kunt hier tevens als je bedrukkingswensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste kleur, tekst en/of logo. Uiteraard kun je bij vragen of persoonlijk advies altijd even contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Wanneer wij je bestelling ontvangen hebben, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Op dit document zie je precies hoe je gezonde relatiegeschenk eruit komt te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan alle wensen voldoet