Kinderrugzakken

Handig voor naar school en tijdens excursies. Een ruim assortiment praktische en zotte rugzakken voor kinderen. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinderrugzak met naam of logo bedrukken?

Bedrukte kindertassen zijn niet alleen leuke geschenken om weg te geven, maar ze zijn vooral erg praktisch. Laat de kinderrugzak bedrukken met uw logo en geef deze weg bij een leuk uitstapje of een excursie. Daarnaast is de kinder rugzak met naam ook een praktische weggever bij een sportvereniging/club. Dit zorgt voor samenhorigheid bij de deelnemende kinderen. Ook de ouders zullen het kinderrugzakje met naam zeker waarderen.

Gepersonaliseerde schooltas met opdruk van uw logo

De bedrukte schooltassen zijn praktische geschenken waar kinderen jarenlang gebruik van zullen maken. Vooral op basisscholen en kinderopvang is de schooltas met naam een populaire geschenk. Laat de schooltas bedrukken met de naam van de school of kies voor een schooltas bedrukt met logo en schenk deze aan uw leerlingen bij schoolreisjes en excursies. Hiermee vallen niet alleen de leerlingen op, maar ook uw naam zal steeds in beeld komen. Dankzij de schooltas met opdruk wordt uw bereik nog groter dan u eerst verwacht.

Kindertassen met opdruk bestelt u eenvoudig online

Verras alle kinderen met een bedrukte schooltas en laat vandaag nog uw kinderrugzakjes met naam of logo bedrukken. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven hoe de kindertas met naam eruit moet komen te zien. Voordat wij de schooltassen bedrukken sturen wij u een digitale drukproef ter goedkeuring. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u tevens voorzien van een offerte of sample van het gewenste artikel of neem een kijkje naar onze andere relatiegeschenken zoals de premiums.