Servies bedrukken

Gepersonaliseerd servies voor op kantoor of om weg te geven als relatiegeschenk, het kan allemaal!

Sorteer op

3 producten

Picknick reisetui Jenny 2 personen
Vanaf
€ 14,27
Espresso kop en schotel Lima [80 ml]
Vanaf
€ 2,18
  • Een mooie kop en schotel van porselein
Kop en schotel Lima [230 ml]
Vanaf
€ 4,32
(4)
  • Klassiek model

Kom dagelijks in beeld met bedrukt servies

Gepersonaliseerd servies is niet het eerste waar u aan denkt bij de term ‘relatiegeschenken’ maar het is wel een zeer effectief geschenk. Servies met bedrukking wordt al jaren weggegeven als relatiegeschenk en dat is niet voor niets. Bedrukt servies, zoals een gepersonaliseerd bord of koffiemok wordt lang door de ontvanger bewaard en gebruikt. Het is een geschenk dat zeer gewaardeerd wordt en daar kunt u van profiteren. Laat bijvoorbeeld uw servies bedrukken met logo en/of tekst en werk op een subtiele manier aan uw naamsbekendheid.

Servies bedrukken voor in uw bedrijfskantine

Ook in uw bedrijfskantine zijn bedrukte borden, mokken en glazen onmisbaar. U kunt uw servies bedrukken met logo zodat uw huisstijl overal terugkomt, maar u kunt ook uw servies laten bedrukken op een creatieve manier. De mogelijkheden voor gepersonaliseerd servies zijn eindeloos. Laat bijvoorbeeld eetborden met tekst bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan leuke quotes uit uw missie en visie om meer betrokkenheid te krijgen en uw medewerkers te stimuleren.

Servies personaliseren? Vraag direct een offerte op maat aan

Of u nu servies met tekst of logo wenst, het kan allemaal bij Van Helden. U kunt uw bedrukte borden en mokken direct online bestellen. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een drukproef ter goedkeuring. Zo kunt u precies zien hoe uw relatiegeschenken eruit komen te zien. Pas na uw goedkeuring zullen wij de eetborden bedrukken. Servies bedrukken kleine oplage? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.