Klantweekend

Wat is er nou leuker dan uw klanten te verrassen met een uniek geschenk bedrukt met uw eigen logo en/of een originele tekst tijdens een Klantweekend?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geschenken om weg te geven tijdens een klantweekend

Tijdens het weekend in oktober staat alles in het teken van de klant. De winkelstraten worden ingekleurd door animatie en muziek. Natuurlijk staat u ook voor uw klanten klaar met een warme glimlach en een kleine attentie. Wat is er nou leuker dan uw klanten te verrassen met een uniek geschenk bedrukt met uw eigen logo en/of een originele tekst. Uw klanten zullen dit persoonlijke geschenk zeker waarderen. Daarnaast profiteert u ook van optimaal bereik tijdens de dag van de klant.

Ontdek de vele geschenken voor het klantweekend

In het assortiment hebben wij vele leuke presentjes welke geschikt zijn als klantgeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een multifunctionele stylus pen, een sleutelhanger of een anti-stress figuur. Vooral snoepgoed doet het goed tijdens een klantenevenement. Pepermuntrolletjes, lollies en chocolade, zijn smakelijke geschenken om weg te geven aan klanten. Ook de flesjes water worden gewaardeerd tijdens het shoppen. Tip: Kijk ook bij onze branchegerelateerde artikelen voor een attentie dat precies bij u past.

Uw klantgeschenken bestelt u eenvoudig en snel online

Uw weekendattentie kunt u direct online bestellen. Zo hoeft u weinig moeite te doen, maar heeft u toch een leuk geschenk in huis voor uw klanten. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. U ontvangt altijd een drukproef ter goedkeuring. Zo kunt u van te voren precies zien hoe het artikel eruit komt te zien. Voor vragen of een persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan tevens voor u klaar met een offerte op maat.