Actie! Profiteer tijdelijk van 10% korting onder vermelding van de kortingscode: ACTIE10P

Bekijk actie
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Wintergeschenken

De winter is een leuk moment om uw relaties te verrassen met een warm relatiegeschenk. In het winterse assortiment heeft u zo veel keuze uit een veelzijdigheid van artikelen dat wij heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zetten wij speciaal voor u de vijf leukste relatiegeschenken voor de winter op een rij.

Beursgeschenken

Wat is er nou leuker dan het nieuwe jaar te beginnen met nieuwe inspiratie. De autosalon, Batibouw en de horecabeurs, het zijn allemaal leuke en inspirerende beurzen waar u veel potentiële klanten kunt bereiken.  Staat u binnenkort ook op de expo? Wij geven u drie gouden tips waarmee uw beurs een succes wordt.

Trends 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Een mooi moment om richting de toekomst de kijken. Wat zijn de trends van dit jaar en hoe kunt u hier als ondernemer slim op inspelen?  Wij geven u één overzicht met de meest opvallende trends op gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen.

Eindejaarsgeschenken

De tijd vliegt voorbij. Over een aantal dagen staan we weer met een hapje in de ene hand en een glas champagne in de andere hand te toosten op een gelukkig Nieuwjaar. Een plezant moment om al uw relaties, zowel zakelijk als privé, te verrassen met een uniek geschenk voor een onvergetelijke jaarwisseling. De drie leukste geschenken zetten wij voor u op een rijtje.

Kantoorartikelen bedrukken

Een nieuw jaar staat voor een nieuw begin. Daar kan een nieuwe set kantoorartikelen een grote bijdrage aan leveren. Wanneer u uw medewerkers verrast met een nieuwe bureauset kunnen zij 2019 met een frisse start beginnen. Waar moet u dan aan denken? Dat vertellen wij u in dit blog artikel.

Ondernemen winter

Voor ondernemers is de winter niet bedoeld voor een winterslaap. Dit is hét moment om uw doelgroep te bereiken en uw naamsbekendheid te verhogen. Al zijn er veel ondernemers die niet weten waar ze moeten beginnen. In dit item zullen wij u een aantal praktische tips geven waarmee u ook tijdens de wintermaanden kunt opvallen bij uw doelgroep.

back to top