Wij zijn bereikbaar tijdens onze gebruikelijke werktijden en kunnen zonder vertraging uw bestelling leveren. Lees meer.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Blog

In verband met het Coronavirus (COVID-19) stellen wij u hierbij graag op de hoogte over welke maatregelen wij hebben getroffen in het belang van onze medewerkers en voor u als klant.

Draadloze opladers bedrukken

Alles wordt steeds slimmer, zo ook het opladen van mobiele telefoons. Draadloos opladen heeft enkele jaren geleden als zijn intrede gemaakt en is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Want zeg nou eerlijk, wie wilt er nou geen telefoon opladen zonder gedoe met kabels. Hoe draadloos opladen precies werkt en wanneer het toepasbaar is leggen wij u allemaal uit in dit blogartikel.

Waardering tonen met relatiegeschenken

Een complimentje is een klein gebaar, dat een zeer groot effect heeft op de energie van mensen. Waardering staat niet voor niets zo hoog op de piramide van Maslow. Het is een diep gewortelde menselijk behoefte dat u als organisatie serieus dient te nemen. Het hoeven ook niet gelijk grote gebaren te zijn. Vaak zijn het de kleine dingen die er toe doen. Hoe u op een eenvoudige en simpele manier op deze basisbehoefte kan inspelen vertellen wij u in dit artikel.

Relatiegeschenken graveren

Wanneer u uw logo, bedrijfsnaam of andere tekst op relatiegeschenken wilt laten drukken, kunt u kiezen uit diverse druktechnieken. Eén van de druktechnieken waar u voor zou kunnen kiezen is lasergravering. Gravering als techniek is over het algemeen bekend, maar weet u ook hoe dit werkt en dat er verschillende vormen van gravering mogelijk zijn? In dit artikel vertellen we u alle ins en outs over gravering.

Hartverwarmende actie

Enkele weken geleden hebben onze collega's in Nederland in het mooie Rotterdam warmte en liefde mogen verspreiden. Op deze grijze winterdag brachten zij kleur aan voorbijgangers. Een prachtig gebaar in deze tijd van romantiek. Bij jong en oud werd er een glimlach op het gezicht getoverd en de reacties waren onbetaalbaar. Benieuwd naar hoe dit eruit zag? Bekijk dan snel de video.

Back to top