0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Blog

Goede voornemens voor ondernemers. Dit kunt u doen

De tijd voor goede voornemens is aangebroken. Wat gaat u komend jaar anders doen? Speciaal voor ondernemers zetten wij vier tips op een rijtje om uzelf te beteren voor 2023. Denk aan duurzaam ondernemen, imago-tips en nog veel meer. Ontdek ze hier.

De paraplu: 3.500 jaar geleden tot nu

Afgelopen weekend lazen wij een mooi artikel in het NRC over niets minder dan de paraplu. Hierin lazen we welk impact de ambacht van zo’n paraplu heeft op de mens en hoe dit in de loop der jaren is ontwikkeld. Als één van de oudste artikelen ter wereld, is het nu nog een onmisbaar item in ons dagelijks leven. Lees meer over deze ontwikkelingen en ontdek hoe u ook zelf uw voordeel kan doen met een bedrukte paraplu.

Najaar stress voorkomen

Het najaar is een plezante, maar soms ook stressvolle periode. Van kerstdiner met de familie tot kerstborrel op het werk en dan heeft u ook nog een uitnodiging voor een eindejaarsreceptie van een goede klant of partner. Hoe zorgt u ervoor dat u met een gerust hart van al deze dagen kunt genieten? Wij geven u de ultieme tips.

3x promotieartikelen om uw merk op de kaart te zetten

Als ondernemer wilt u niets anders dan uw merk naar buiten brengen. U wilt uw doelgroep laten weten wie u bent en waar u voor staat. Dit kunt u op vele verschillende manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan actieve social media, online campagnes, maar ook de inzet van promotieartikelen mogen in deze marketingmix niet ontbreken. Wij zetten de drie meest praktische en vooral succesvolle promotieartikelen voor u op een rijtje.

World cleanup day

Op 17 september is het weer World Cleanup Day. De dag waarop we met zijn allen de straat op gaan om deze op te ruimen. Het zwerfafval wordt van de straat gehaald en er wordt geld ingezameld voor een schoner milieu. Hoe schoner ons milieu, hoe overbodiger World Cleanup Day wordt. Want als we met zijn allen duurzamer leven, wordt het milieu ook schoner! Met deze 5 geschenken kunt u deze visie ondersteunen. Doet u ook mee?

De kerstpakketten trends voor 2022

Het schenken van een kerstpakket is een eeuwenoude traditie in ons buurland Nederland. Met een fysiek cadeau maakt het gebaar dat u wilt maken een grotere impact. Het is daar al jarenlang een perfect middel om medewerkers te bedanken, waardering te tonen en zelfs te motiveren. Ook in deze traditionele geschenken zit een evolutie, waardoor de pakketten perfect aansluiten bij de hedendaagse samenleving. Wat zullen de belangrijke trends zijn voor 2022? Dat vertellen wij u hier.

Back to top