0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Eindejaarsgeschenk

Al jarenlang wordt het eindejaar feestelijk afgesloten met een eindejaarsgeschenk. Het is een unieke manier om medewerkers en andere relaties te bedanken voor hun inzet. Een geschenk als deze wordt altijd zeer gewaardeerd en is bijna onmisbaar. Een klein gebaar kan al heel veel betekenen en wij vertellen u graag waarom dat zo is.

Eindejaarsgeschenken voor 2021

Het eindejaar is een mooi moment om uw medewerkers en andere relaties te verblijden met een origineel geschenk. Maar ieder jaar is het weer de vraag; waarmee gaat u uw relaties verrassen? U wilt origineel zijn, maar uw relaties ook iets praktisch meegeven. U wilt inspelen op de trends, maar alsnog een warm kerstgevoel cadeau geven. Wij helpen u graag en hebben een overzicht gemaakt van de vijf leukste eindejaarsgeschenken voor 2021.

Weggevertjes bedrukken

Bedrukte weggevertjes zijn niet meer weg te denken bij evenementen. Er is geen beurs of open dag waarbij bezoekers zonder leuke goodies het evenement verlaten. Maar waarom zijn deze weggevertjes nou zo populair op evenementen en waarom zou u deze als ondernemer ook in moeten zetten? Dat vertellen we u maar al te graag in dit blog-artikel.

Helemaal van deze tijd

Wilt u informatie verstrekken aan uw doelgroep, dan wordt er al snel gedacht aan een flyer of brochure. Maar in deze digitale tijdperk is dat not-done. Niemand wil meer met grote boekwerken en stapels papier rondlopen. Bovendien is dat ook nog eens slecht voor de natuur en daar wilt u als MVO’er natuurlijk niet aan meedoen.

Dag van de Leraar geschenken

Een leraar heeft één van de belangrijkste functies in onze maatschappij. Zij helpen leerlingen en studenten het beste uit zichzelf te halen, als leerschool richting de maatschappij. En toch is het één van de meest ondergewaardeerde beroepen. Daarom wordt op 5 oktober Dag van de Leraar gevierd. Een mooie dag waarop we de hardwerkende docenten extra in het zonnetje kunnen zetten. Hoe? Met deze 5 unieke weggevers natuurlijk.

Relatiegeschenken kleine oplage

Omdat relatiegeschenken vaak ingezet worden voor de massa, worden deze normaal gesproken in grote aantallen afgenomen. Toch willen we onze marketing veel vaker specificeren naar een bepaalde doelgroep, dat soms kleiner is dan de minimale afname. Daarom hebben wij ook kleine oplages in het leven geroepen. Hiermee kunt u ook voor een kleine doelgroep relatiegeschenken bestellen en dat is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Waarom? Dat vertellen we u graag.

Weg met wegwerpplastic

Samen zetten we al een tijdje stappen richting een duurzamere en schonere wereld. Vanaf 3 juli komen we nog een stapje dichterbij door het verbod op wegwerpplastic. De verkoop en het gebruik van onder andere plastic rietjes, bestek, borden wattenstaafjes en ballonstokjes wordt dan verboden. Hiermee hopen we het plastic afval te verminderen en daarmee ook de vervuiling die er vaak mee gepaard gaat. Toch zijn deze plastic items vaak gebruiksvoorwerpen die dagelijks gebruikt worden en voor sommigen onmisbaar zijn. Hoe gaan we hier dan mee om? Wij geven u de beste alternatieven om in te zetten.

Back to top