0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Waterflessen bedrukken

Dat we voldoende water moeten drinken voor onze gezondheid is een feit dat bij vele bekend is. Ondanks dat veel mensen dit weten, blijft het soms moeilijk om ook echt 1,5 tot 2 liter water te drinken op een dag. Dat komt omdat we vaak druk en onderweg zijn. Een waterfles is hier een goed hulpmiddel voor. Maar met zoveel verschillende waterflessen op de markt kunnen we ons voorstellen dat het soms moeilijk is een passende waterfles voor uw doelgroep te vinden. Wij zullen u proberen op weg te helpen in dit blogartikel.

Het is heerlijk zonnig en we merken allemaal dat de lente langzaamaan zijn intrede maakt in ons land. Alles staat in het begin van hun bloei. De lente is ook het moment dat steeds meer mensen naar buiten gaan. Hetzij om te genieten van een picknick in de zon of om heerlijk te sporten in de frisse buitenlucht. Maar wist u ook dat dit hét perfecte moment is om aan uw naamsbekendheid te werken. Met behulp van relatiegeschenken kunt u op een leuke en effectieve manier uw doelgroep bereiken. Hoe dat precies werkt, dat vertellen we u in dit blogartikel.

Sportgeschenken

Vitaliteit en het welzijn van medewerkers is een belangrijk speerpunt in veel organisaties. Veel ondernemers hebben hier al stappen in ondernomen met vitaliteitapps, fruit op het werk en nog veel meer. Helaas in de tijden van thuiswerken wordt het steeds lastiger om men te stimuleren om gezond te leven en meer te bewegen tijdens het werk. Wij geven u een aantal tips hoe u de vitaliteit van uw medewerkers ook thuis kunt stimuleren.

Paasgeschenken

De paasdagen staan weer bijna voor de deur. 4 en 5 april staan weer in het teken van deze plezante feestdag. Normaal gesproken een mooie dag om met de hele familie te genieten van een zalige paasbrunch en een zoektocht naar paaseieren te starten. Dit jaar zal het met alle coronamaatregelen toch iets anders verlopen. Toch kunt u als organisatie ervoor zorgen dat Pasen niet onopgemerkt voorbijgaat. Hoe u dat doen? Dat vertellen wij u maar al te graag.

Pasen is niets zonder chocolade en met name paaseieren mogen niet ontbreken op deze dagen. Schenk uw relaties daarom een kleurrijk paasgeschenk cadeau gevuld met lekkernijen. Dit geeft direct een vrolijk lente gevoel en bovendien geeft het uw relaties iets om van te smullen. Dat is altijd wel een goed idee!

Duurzaam relatiegeschenk

Als duurzaam ondernemen verweven zit in het DNA van uw onderneming, dan wilt u maximale inspanningen leveren om die filosofie door te trekken in uw volledige bedrijfsvoering. Hebt u dan al aan duurzame relatiegeschenken gedacht? Zo wordt het voor uw zakenpartners ook tastbaar duidelijk dat u maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk vindt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) omarmen brengt uitdagingen met zich mee, maar u mag best trots zijn op elke stap die u in de duurzame richting zet. Door voor ecologische relatiegeschenken te kiezen, maakt u zichtbaar dat het onderwerp u nauw aan het hart ligt.

Duurzaam beleid

Consumenten worden kritischer met de jaren. Bij de aanschaf van producten geven ze steeds meer aandacht aan het duurzame aspect. Millenials (geboren tussen 1981 en 1996) willen kopen bij bedrijven die milieubewust en duurzaam zijn. Wetende dat zij tegen 2025 ongeveer de helft van de beroepsbevolking zullen vertegenwoordigen, is het onmogelijk om deze doelgroep nog langer te negeren.

Back to top