• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Paraplu Reverse bedrukken

Begin dit jaar is onze collectie flink uitgebreid met meer dan 100 nieuwe relatiegeschenken. De nieuwe collectie zit boordevol unieke designs, trendy nieuwigheden en meer. De paraplu Reverse is hier één van. Maar deze trendy paraplu is niet zomaar een paraplu. De paraplu heeft unieke eigenschappen en een opvallend design. In dit blogartikel zullen wij alle ins en outs van deze nieuwkomer op een rijtje zetten.

Tassen bedrukken

Er is geen beurs, open deurendag of ander evenement waar er geen bedrukte tas weggegeven worden. Al jaren is dit een populair promotiemiddel om weg te geven. De eenvoudige draagtas heeft in de afgelopen jaren vele varianten bij gekregen en de tassen zijn tegenwoordig te leveren in allerlei designs, maten en kleuren. Wij zetten speciaal voor u de vijf populairste tassen van dit moment op een rijtje.

Opvallen tijdens de sale

De solden zijn in volle gang. Niet alleen op online webshops, maar ook de winkelstraten staan vol met opvallende acties en hoge kortingen. Dit is ook dé periode van het jaar waarbij er weer meer publiek in de winkelstraten komt. Daar kunt u als ondernemer natuurlijk wel een slaatje uit slaan. Wij zetten een aantal tips voor op een rijtje voor een vliegende start.

Relatiegeschenken voor regenachtige dagen

Tijdens de herfstachtige dagen zitten het merendeels van uw doelgroep waarschijnlijk binnen, maar wist u dat dit ook een goed moment is om uw juist een goede promotionele of branding actie op te zetten. Wij laten u in dit artikel zien dat u met leuke en praktische geschenken kunt opvallen tijdens regenachtige dagen.

Terugblikken op 2017

Over een paar daagjes sluiten we het jaar 2017 af met champagne en vuurwerk en gaan we knallend 2018 in. Laten we de laatste paar dagen de tijd nemen om terug te blikken op de successen van het afgelopen jaar. In dit blogbericht geven wij u een top 5 van de meest populaire relatiegeschenken van 2017

Wintertips

De winter is nog maar net begonnen, maar we hebben al wat hevige sneeuwbuien achter de rug. Dat belooft nog wat voor het komende seizoen. In deze tijdens is het bijna onmogelijk om promotieteams de straat op te sturen. Toch is de winter een goed moment om aan uw naamsbekendheid te werken. Met deze tips valt u zeker op en profiteert u van een succesvolle stort van het nieuwe jaar.

back to top