Bekijk ons aanbod mondmaskers en laat bedrukken met logo en/of tekst ►  Naar mondmaskers

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Relatiegeschenken om sorry mee te zeggen

Als ondernemers doen wij er alles aan om onze doelgroep te voorzien van de beste service. Maar een foutje is menselijk, en soms moet u uzelf verontschuldigen tegenover klanten en relaties. En met de manier waarop u dat doet, kunt u een hoop goodwill kweken! Relatiegeschenken zijn al jarenlang een verbindende factor tussen organisaties en mensen, en spelen ook hierin een belangrijke rol. Wij laten u negen leuke manieren zien om sorry te zeggen met relatiegeschenken.

Relatiegeschenken personaliseren

Relatiegeschenken zijn een mooi gebaar naar je medewerkers, zakenrelaties en klanten toe. Wist u dat u naast een bedrukking van uw logo of tekst ook uw relatiegeschenken kan laten personaliseren? En wist u dat gepersonaliseerde relatiegeschenken langer gebruikt worden door de ontvanger en daardoor uw naam ook langer in beeld blijft? Het personaliseren van relatiegeschenken is zeer effectief bewezen en wij zetten maar al te graag alle mogelijkheden voor personaliseren voor u op een rijtje.

Duurzame verhalenvertellers

Sam werd tijdens zijn vakantie in Zuid-Afrika geconfronteerd met het wereldwijde probleem van analfabetisme. Daar moest iets aan veranderd worden, dacht Sam en voor we het wisten werd Correctbook geboren. Sam is samen met veel andere ondernemers een verhalenverteller, die de wereld wilt verbeteren met unieke producten die ingezet kunnen worden als relatiegeschenk. Benieuwd naar deze verhalenvertellers? In dit artikel lichten wij ze allemaal uit.

Herfstgeschenken

De donkere dagen komen er weer aan en we kunnen ons klaarmaken voor regenachtige dagen. Niet bepaald het moment om aan uw branding te werken? Of toch wel? Wij zien zeker kansen voor grote promotieacties waarmee u uw naamsbekendheid kunt verhogen. Hoe u dit kunt doen en welke items u daarvoor nodig hebt. Dat vertellen wij u in dit blogartikel.

Kerstgeschenk thuiswerkers

Hoewel we nog genieten van de nazomer, moeten we ook langzaamaan weer nadenken over het juiste kerstgeschenk voor ons personeel. Kerstpakketten uitdelen tijdens een kerstborrel zit er hoogstwaarschijnlijk in verband met Covid-19 niet in. Maar wat kunnen we dan wel doen om toch voor die gezellige kerstsfeer te zorgen op afstand. Wij geven u maar al te graag tips.

Hygiëne artikelen bedrukken

Het is een zeer onzekere tijd. Al maanden gaan wij samen de strijd aan tegen Covid-19. Ons grootste wapen tegen de virus is goede hygiëne en voldoende afstand. Ieder individu probeert zich hier zo goed mogelijk aan te houden en gelukkig zijn er diverse hulpmiddelen die hierbij kunnen helpen. De meest belangrijke hulpmiddelen die helpen bij een goede hygiëne lichten wij speciaal voor u uit in dit blogartikel.

Back to top