0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Voorjaarsschoonmaak

De dagen worden weer langer, de temperatuur stijgt: lente in de lucht! Een mooier moment voor de voorjaarsschoonmaak bestaat bijna niet. De voorjaarschoonmaak is niet alleen iets voor thuis. Ook op kantoor wordt er flink schoongemaakt. Oud papierwerk wordt naar de recyclebak gebracht, de bureaus worden gereinigd en nog veel meer. Wij laten u drie unieke relatiegeschenken zien voor de voorjaarschoonmaak van uw bureau.

Wereldwaterdag

Op 22 maart 2019 is het Wereldwaterdag. Een mooi moment om extra aandacht te besteden aan de plastic soep in de rivieren en oceanen. Op allerlei locaties worden activiteiten georganiseerd om dit op te schonen en het effect dat men hierop heeft kenbaar te maken. Wat kunt u als ondernemer doen en welke middelen zet u hiervoor in? Wij geven u een lijst met de beste marketingtools voor Wereldwaterdag.

Waterflessen

Dat de bedrukte waterfles in dit rijtje staat is geen verrassing. Waterflessen worden de afgelopen jaren steeds vaker ingezet als marketingtool om het drinken van kraanwater te bevorderen en het plastic afval van PET flessen tegen te gaan.

Paraplu relatiegeschenk

Een paraplu is een praktisch artikel, waar iedere doelgroep wat aan heeft. Zeker in ons eigen kikkerlandje is de paraplu geen overbodige luxe. Dit is ook de reden waarom een bedrukte paraplu perfect inzetbaar is als relatiegeschenk. Wil u ook een paraplu weggeven aan uw relaties? Wij vertellen u in dit artikel precies hoe u dat kunt doen.

Relatiegeschenken voorjaar

De dagen worden weer wat langer en komend weekend genieten we al van een zalig lente zonnetje. Tijd om als ondernemer en fris en fruitige start te maken dit voorjaar. Laat u zelf zien bij uw doelgroep en maak hiervoor slim gebruik van bedrukte relatiegeschenken. In dit blogbericht geven wij u 5 tips cadeau om succesvol het voorjaar in te gaan.

Gadgets bedrukken

Iedere tech-liefhebber kan zijn hart ophalen met dit lijstje. Het assortiment relatiegeschenken is flink uitgebreid met de leukste en origineelste gadgets van deze tijd. De combinatie van verschillende functionaliteiten maken het een uniek item, waar iedereen van zal houden. Wij zetten speciaal voor u de meet luxe must-have gadgets op een rijtje.

Sleutelhanger bedrukken

Op iedere beurs en opendag zie je ze wel verschijnen; de bedrukte sleutelhangers. De kleine weggever is een succesvol promotiemiddel dat altijd een plekje wint aan de sleutelbox van uw doelgroep. Toch weten veel ondernemers niet waar ze moeten beginnen bij het bedrukken van sleutelhangers. Wij helpen u graag een stuk op weg met deze drie tips.

Back to top