0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Blog

BTW-aftrek relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn interessante middelen om de relatie tussen uzelf en uw zakenrelatie te versterken. Ze worden door veel verschillende bedrijven ingezet. Maar wist u dat uw relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar zijn? In dit blogartikel lichten wij de btw-regels en fiscale aftrekbaarheid van relatiegeschenken verder toe en geven u een handig overzicht.

Download de handige infographic over het fiscaal inbrengen van relatiegeschenken

Goede voornemens gadgets

Het nieuwe jaar is in volle gang. Hoe staat het nu me de goede voornemens die we 31 december met elkaar hebben afgesproken? Velen van ons zullen de handdoek al in de ring hebben gegooid, maar dat kunnen we veranderen. De drie meest genoemde voornemens zijn die voor een gezonde levensstijl, namelijk meer sporten, gezond eten en geen alcohol. Onze medewerkers zijn op zoek gegaan naar relatiegeschenken om deze drie voornemens extra lang vol te houden.

Terugblik relatiegeschenken 2019

Oliebollen, vuurwerk, champagne, alles staat klaar om het jaar knallend af te sluiten. Deze laatste dagen van het jaar zijn dan ook perfect om even terug te blikken op het afgelopen jaar. De mooiste ontwikkelingen, relatiegeschenken en cases zetten wij in één overzicht. Een volle dosis inspiratie dus om het jaar mee af te sluiten!

Relatiegeschenken trends 2020

Het nieuwe jaar komt in zicht. Wat zijn de relatiegeschenken trends voor 2020? Ons team is even op zoek gegaan naar alle nieuwigheden voor het komende jaar en we kunnen je vast vertellen dat we heel veel leuks zijn tegengekomen. De meest interessante trends zullen wij in dit blogartikel voor je uitlichten.

Marketingbudget opstellen

Iedere marketeer kent het wel, de eindejaarsperiode waarin de plannen voor het komende jaar op papier moeten komen te staan. Tijd om de creativiteit te vrije loop te laten en de meest leuke marketingacties te bedenken. Heb je al weleens gedacht aan relatiegeschenken? Met deze tools kan je voor een fractie van de kosten een groot bereik genereren. Wij zetten de meest effectieve marketingmiddelen op een rijtje.

Lichtgevende relatiegeschenken

Het is herfst, daar kunnen we niet omheen. Ook de dagen worden steeds korter en donkerder. Hoe val je dan nog op met jouw promotieartikelen? Wachten we af tot de zomer om onze naamsbekendheid te verhogen? Daar nemen wij als ondernemers natuurlijk geen genoegen mee. Hier gaan wij creatief mee om. Hoe? Dat vertellen we je meteen in dit blogartikel.

Back to top