• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Contacten en relaties onderhouden kan soms lastig zijn, vooral als het een groot netwerk betreft. Zo lopen interessante contacten soms onbedoeld tot een dood eind. Iets wat natuurlijk heel zonde is! Het mooie van deze zakelijke relaties zijn de mogelijkheden die eruit voortkomen. Denk bijvoorbeeld aan interessante samenwerkingen of het bieden van gunsten. Samen staat men sterker dan alleen; dit geldt ook in het bedrijfsleven. Wilt u graag nieuw leven blazen in uw stroeve zakenrelaties? Dan is het geven van een relatiegeschenk dé oplossing. Een geschenk dat bijna iedereen wel kan gebruiken en zal bevallen is een powerbank. Lees verder en ontdek dé leukste powerbanks!

Na paar goede hete en zonnige dagen zit het zomerse gevoel er bij de meeste Nederlanders weer in. Er is volop gebarbecued, buiten gezwommen en de terrassen in de stad zaten weer bomvol. In Nederland is niets fijner dan dagen die echt zomers aanvoelen, vooral omdat het hier vaak regenachtig is. De vitamine D die we met die dagen incasseren doet letterlijk wonderen voor onze fysieke en mentale gesteldheid. Mensen zijn vrolijker en vriendelijker tegen elkaar en maken sneller een praatje. Eigenlijk zou het altijd zomer moeten zijn! Om dit gevoel van geluk te versterken geeft u uw relaties een bedrijfsgeschenk die hen aan de zomer doet denken. In dit artikel laten we hiervan onze top 3 zien!

Als u een beurs of open dag bezoekt, ontvangt u ongetwijfeld relatiegeschenken van bedrijven die een stand hebben, zoals pennen of usb-sticks. Vaak zijn deze geschenken bedrukt met een bedrijfslogo om ervoor te zorgen dat u het bedrijf onthoudt, ook als u het evenement eenmaal heeft verlaten. Sommige bedrijven spelen zelfs met hun relatiegeschenken in op bepaalde momenten, zoals feestdagen en seizoenen. Vaak zijn dit producten die alleen bij dat ene moment passen. Maar soms is het ook handig om gadgets en relatiegeschenken te geven die altijd gebruikt kunnen worden. In dit artikel omschrijven we drie bijzondere relatiegeschenken die passen bij elk moment!

Het vakantieseizoen gaat van start. Men doet de zonnebril op en vertrekt naar een warm oord in Europa of verder. Tijdens de vakantie worden de mooiste herinneringen vastgelegd. Uiteraard worden de vakantiekiekjes direct gedeeld via social media. Gelukkig kunt u met de meeste smartphones nu ook professionele foto’s maken, helemaal met de gadget van de maand: de lenzenset Smart!

Het is inmiddels volop lente, het seizoen waar heel België zomerse gerechten nuttigd en zalige lentewandelingen maakt. Deze kleine details maken het seizoen prachtig. Bij de zomer komt vaak de associatie barbecue naar boven. Als mensen buiten lopen en de rokerige geur van een brandende barbecue ruiken, is de zomer pas echt compleet. Laat uw relaties en werknemers deze ultieme zomerervaring ook beleven door het geven van de hippe bol barbecue.

Op vrijdag 12 mei 2017 is het weer zo ver: ‘De dag van de Verpleegkunde’. Op deze dag worden in België, en ook daar buiten, de hardwerkende mensen in de zorg in het zonnetje gezet. Deze dag is tevens de verjaardag van Florence Nightingale; de meest beroemde Britse verpleegkundige uit de geschiedenis. In veel zorginstellingen worden er op ‘De dag van de Verpleegkunde’ kleine of grote activiteiten georganiseerd. Dit alles om stil te staan bij het harde werk dat zorgverleners elke dag weer verrichten. Deze dag kan uiteraard ook gevierd worden met een passend relatiegeschenk. Lees dit artikel voor de meest geschikte relatiegeschenken voor ‘De dag van de Verpleegkunde’.

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016