0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Blog

3x promotieartikelen om uw merk op de kaart te zetten

Als ondernemer wilt u niets anders dan uw merk naar buiten brengen. U wilt uw doelgroep laten weten wie u bent en waar u voor staat. Dit kunt u op vele verschillende manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan actieve social media, online campagnes, maar ook de inzet van promotieartikelen mogen in deze marketingmix niet ontbreken. Wij zetten de drie meest praktische en vooral succesvolle promotieartikelen voor u op een rijtje.

World cleanup day

Op 17 september is het weer World Cleanup Day. De dag waarop we met zijn allen de straat op gaan om deze op te ruimen. Het zwerfafval wordt van de straat gehaald en er wordt geld ingezameld voor een schoner milieu. Hoe schoner ons milieu, hoe overbodiger World Cleanup Day wordt. Want als we met zijn allen duurzamer leven, wordt het milieu ook schoner! Met deze 5 geschenken kunt u deze visie ondersteunen. Doet u ook mee?

De kerstpakketten trends voor 2022

Het schenken van een kerstpakket is een eeuwenoude traditie in ons buurland Nederland. Met een fysiek cadeau maakt het gebaar dat u wilt maken een grotere impact. Het is daar al jarenlang een perfect middel om medewerkers te bedanken, waardering te tonen en zelfs te motiveren. Ook in deze traditionele geschenken zit een evolutie, waardoor de pakketten perfect aansluiten bij de hedendaagse samenleving. Wat zullen de belangrijke trends zijn voor 2022? Dat vertellen wij u hier.

Agenda's bedrukken

Bij een papieren agenda denkt u wellicht al snel dat deze tot het verleden toebehoord. Het is over het algemeen inderdaad een minder populair product, maar voor een aantal doelgroepen is het een onmisbaar en zeer populair item. Voor welke doelgroepen en hoe u als ondernemer deze kansen kunt benutten vertellen we u maar al te graag.

Zomergeschenken

Deze zomer zal niet alleen de temperatuur stijgen, maar ook uw naamsbekendheid. Hoe u dat doet? Met een goede marketingmix afgestemd op de zomer komt u een heel eind. En relatiegeschenken en promotieartikelen mogen dan zeker niet ontbreken. Wij geven u zomerse inspiraties, waarmee u het meeste uit uw merk kan halen. Lees snel verder en laat u inspireren.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is geen vak apart meer, maar onderdeel van het algemene ondernemerschap. Haalt u ook al alles uit de kast voor het stimuleren van een duurzame wereld? Wij geven u tips hoe u met behulp van relatiegeschenken en promotieartikelen de duurzame boodschap kunt verspreiden en een schoner milieu kunt stimuleren. Lees snel verder en laat u inspireren.

Back to top