• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Marketingmiddelen 2.0

Think-outside-the-box, een motto voor veel ondernemers en marketeers. Wanneer het gaat om de keuze van marketingmiddelen wordt er toch vaak in traditionele media gedacht. Maar wist u dat diverse relatiegeschenken multi-inzetbaar zijn en daardoor ook een bijzondere twist geven aan traditionele media. In dit artikel zetten wij 3 “innovatieve” relatiegeschenk marketingmiddelen op een rijtje.

Tassen bedrukken

Tassen worden door iedereen gebruikt. Zo dragen vrouwen doorgaans een sacoche mee met hierin hun belangrijkste spullen. Ook nemen mensen volle valises mee als ze uit gaan logeren of op reis gaan. Een tas komt dus altijd wel van pas! Een tas is tegenwoordig tevens een voorwerp die de blits mag maken. Er bestaan ontzettend veel mooie sacochen, rugzakken en grote tassen. Een tas is daarom een zeer geschikt relatiegeschenk. Bij iedereen komt het item namelijk wel van pas. Benieuwd naar onze drie best verkochte bedrukte tassen?

Zomergeschenken

Hoewel we de zomer zeer zalig gestart zijn, maakt de zon toch steeds vaker plaats voor bewolking en onweer. Dit is voor ons Belgen uiteraard niets nieuws. Wij kunnen, ongeacht het slechte weer, toch goed van de zomer genieten, bijvoorbeeld door indoor zwembaden en speeltuinen te bezoeken. En met deze vijf relatiegeschenken komt u zeker de wisselvallige zomer goed door.

Virtual Reality bril bedrukken

De technologie gaat tegenwoordig sneller dan dat wij met onze ogen kunnen knipperen. Nieuwe generaties en millennials groeien ermee op en zijn niet anders gewend. Protheses kunnen 3D geprint worden en via virtual reality kun je ergens aanwezig zijn door thuis op de bank te zitten. Het zijn mooie en veelbelovende ontwikkelingen die niet alleen bijdragen aan ontspanning, maar ook aan veel beroepen, denk aan de medische wereld. De Virtual Reality bril is een uitstekend voorbeeld hiervan. Hier kunt u zich uren mee vermaken. Daarom is dit item de gadget van de maand bij Van Helden!

Speaker bedrukken

Van Tommorowland tot Vestival dit seizoen kon iedereen weer genieten van een scala aan muziekfestivals en is er voor ieder wat wils. Dit festivalgevoel wil men zo lang mogelijk vasthouden en dat kan met bijvoorbeeld een bluetooth speaker waar zij de leukste nummers zelf nog een keer kunnen afspelen. Als ondernemer kunt u hier slim op inspelen door uw relaties een bedrukte speaker te schenken, maar welke speaker kiest u? In dit overzicht zetten wij alle voor- en nadelen van diverse speakers op een rijtje.

Zomergeschenken

De zomer is officieel bezig! Gelukkig hebben we al fantastisch warme dagen met lange zomeravonden mogen meemaken. Doorgaans gaan Belgen dan massaal naar buiten om heerlijk te zwemmen of in het park te barbecueën met het hele gezin. Het is echt een tijd waarin we genieten, tot rust komen en tijd spenderen met ons gezin. Veel mensen gaan er ook even uit en bijvoorbeeld kamperen in Zuid-Frankrijk met de kinderen. Deze eenvoudige manier van leven werkt voor veel mensen rustgevend. Even geen tablets en smartphones die de dag domineren, maar tijd met elkaar doorbrengen is waar het om gaat. Speel in op deze momenten door het schenken van een geschikt relatiegeschenk voor de zomer. Lees dit artikel voor meer inspiratie!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016