In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Blog

Picknickartikelen

Met deze heerlijke lentezon is er natuurlijk niets leukers dan een gezellige picknick te organiseren met uw vrienden en familie. Een mooi moment waar ook u als ondernemer op in kan spelen. Dit doet u natuurlijk op een leuke en subtiele manier. U wilt het plezierige evenement van uw doelgroep natuurlijk niet verstoren. Hoe u dit dan het beste doet? Door ze te verrassen met onmisbare picknickartikelen. Hiermee komt u op een positieve manier in beeld en dat komt uw naamsbekendheid zeker ten goede. Wij laten u de drie meest onmisbare picknickartikelen van dit moment zien.

Festival weggevertjes

Het festivalseizoen is weer begonnen en dit jaar mogen we eindelijk weer op volle toeren. Dan wilt u ook graag alles uit de kast halen om uw festival of feest zo goed mogelijk neer te zetten. Naast locatie, artiesten en aankleding, zijn ook de weggevertjes voor uw festival extra belangrijk. Met deze weggevertjes realiseert ue namelijk het grootste bereik bij uw doelgroep en fans. Ook zorgt het voor een professionele uitstraling van uw festival, waardoor u terugkerende bezoekers krijgt. De meest populaire weggevertjes laten we u hier zien.

Schrijven of digitaal? Dit zegt de wetenschap

Digitale schermen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij en ook in het onderwijs spelen computers en tablets een steeds grotere rol. De grote vraag hierbij is echter of dit een echt voordeel is of niet? Natuurlijk is het goed om kinderen al snel wegwijs te maken met digitale schermen, omdat dit nu eenmaal in de maatschappij veel gebruikt wordt. Maar dat is niet genoeg. Het schrift is nog steeds nodig om de cognitieve functies van het brein te stimuleren. Wij vertellen u 6 redenen waarom de wetenschap zegt dat schrijven nog steeds een must is. Ook in deze digitale wereld.

Paasgeschenken

Pasen: het klinkt nog ver weg, maar is stiekem toch dichterbij dan we denken. Zeker wanneer u hier als ondernemer iets leuks mee wilt doen, is dit het moment om te starten met de voorbereiding. En het beste om mee te beginnen is uiteraard een mooi paasgeschenk. Wat u allemaal kunt weggeven en hoe u dit kunt inzetten om echt succesvol van deze dag te genieten, vertellen wij u maar al te graag.

Duurzaam relatiegeschenk

Een groener planeet, daar staan wij toch allemaal achter. Als ondernemers doen wij er alles aan om zo verantwoord en groen mogelijk onze activiteiten uit te oefenen. Maar wist u dat u dit ook door kan trekken in uw marketingmiddelen? Denk bijvoorbeeld niet meer alleen aan flyers of brochures, maar denk aan weggevertjes die niet alleen helpen bij het verspreiden van uw boodschap, maar ook bij het vergroenen van de aarde. Wij geven u de vijf mooiste geschenken waarmee u dit kunt doen.

Promotie pennen

Met meer dan 55 jaar ervaring in de branche hebben we mooie evoluties binnen relatiegeschenken mee mogen maken. Een van onze favorieten is de evolutie van de promotie pen. Een belangrijk “kindje” van ons, aangezien de oprichter ooit is begonnen met de verkoop van enkel pennen. Tegenwoordig is dit artikel een belangrijk onderdeel van de marketingmix en zijn de opdrukmogelijkheden bij pennen eindeloos. Hoe wij de promotie pen hebben zien evalueren, dat vertellen we u graag.

Back to top