Wij zijn bereikbaar tijdens onze gebruikelijke werktijden en kunnen zonder vertraging uw bestelling leveren. Lees meer.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Parkerpennen bedrukken

De Parker pennen; iedereen kent deze iconische pennen wel. Het stijlvolle design van de Parker pennen doet het inkt vloeien over het papier en biedt een luxueus schrijfgenot. Door de jaren heen is de Parker pen steeds populairder geworden, zo ook binnen de relatiegeschenken branche. Het is een elegante en luxe relatiegeschenk om weg te geven aan zakenpartners en relaties.

Vakantie in eigen land

Het is volop zomer en afgelopen week mochten we zelfs genieten van tropische temperaturen. De vakantie naar de zon hebben we niet nodig. Dit jaar kunnen we genieten van ons eigen mooie landje. Hier valt zoveel te beleven. Stuur ook uw relaties dit jaar op ontdekkingsreis in eigen land. Wij zetten speciaal voor u de meest plezante items voor een vakantie in eigen land op een rijtje.

Made in Europe relatiegeschenken

Samen kiezen we steeds vaker voor duurzaam. Dit zien we niet alleen terug in ons dagelijks leven, maar ook in het bedrijfsleven. Hierbij wordt er steeds vaker gekozen voor duurzame oplossingen en zo ook voor duurzame relatiegeschenken. Een belangrijke om over na te denken is de ecologische voetafdruk. Made in Europe relatiegeschenken spelen hier een grote rol in. Waarom dat zo is? Dat vertellen wij u graag in dit blogartikel.

Marketing in de crisis

Covid-19 heeft geleid tot een groot maatschappelijk gevolg. Wereldwijd wordt het dagelijks leven stopgezet en dat heeft grote gevolgen voor de economie. Zelfs grote icoonische bedrijven hebben al om hulp gevraagd. We zullen in een economische crisis terecht komen en niemand weet nog hoe diep deze zal snijden. Wat wij u wel kunnen vertellen is hoe belangrijk het is om juist in deze tijd aan uw marketing te werken. Diverse onderzoeken uit het verleden laten namelijk zien dat wanneer u nu investeert in uw merk, u er later voor beloond zal worden.

Back 2 School

Onderwijs is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. In deze uitzonderlijke tijd kregen de meeste kinderen thuisonderwijs, maar met thuiswerkende ouders kan dat behoorlijk complex zijn en een flinke wissel trekken op die ouders. Er is voorzichtig positief nieuws nu de scholen langzaamaan weer mogen opstarten, en de kanjers van het onderwijs hun leerlingen weer mogen inspireren met kennis.

Back to top