0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Blog

BBQ geschenken

Het zalige weer komt er weer aan en dan is een BBQ met vrienden, familie of zelfs collega’s en zakelijke relaties niet te missen. Wie heeft er nou geen zin om in het zalige zonnetje te barbecueën. Een relatiegeschenk in de vorm van een barbecuetool is dan ook een plezant idee. In dit item zetten wij de 5 mooiste barbecue geschenken op een rij, zodat u zonder zorgen de zomer in kunt.

Fietsgeschenken

Fietsen is goed voor het milieu en ook zeer goed voor de gezondheid. Hierdoor is het een perfect vervoersmiddel om naar het werk te gaan. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat u minder snel ziek wordt en fitter en energieker op het werk verschijnt. Toch pakken heel veel Belgen nog de auto naar het werk. Wij zetten 3 fietsgeschenken op een rijtje om fietsen naar het werk te stimuleren.

Mei Plasticvrij

Het gebruik van plastic verminderen. Dat is het doel van deze maand. Is het überhaupt mogelijk om een maand lang plastic uit het leven te bannen? Wij denken van wel. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel alternatieven voor plastic gebruiksvoorwerpen. Om u een handje te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van duurzame alternatieven om de plastic waste tegen te gaan.

Brooddoos bedrukken

Outdoor marketingacties

Het mooie weer komt eraan en daarom is het een goed moment om de outdoor marketingacties in te zetten. Tijdens de outdoor acties is het ontzettend belangrijk om op te vallen in een menigte. Met een professionele uitstraling kunt u goed voor de dag te komen als u met een promotie team in het winkelcentrum staat of langs de deuren gaat. Promotieartikelen kunnen hier een grote rol in spelen. Denk bijvoorbeeld aan professioneel bedrukte textiel, notitieboekjes en een goede powerbank om uw mobiel opgeladen te houden, als u heel de dag aan het promoten bent.

Paasgeschenken

Op 21 april zitten de families weer aan de keukentafel om te genieten van een zalig ontbijtje, want het is Pasen. Een mooi moment om uw relaties eens extra te verwennen met een origineel relatiegeschenk. Een van de populairste geschenken om weg te geven tijdens de paasdagen zijn natuurlijk paaseieren, maar er zijn nog veel meer zotte geschenken om weg te geven. Wij zetten de drie leukste en origineelste paasgeschenken op een rijtje.

Notitieboekje bedrukken

Een bedrukt notitieboekje hoort zeker in de top 10 van meest gebruikte relatiegeschenken thuis. De notitieboek met opdruk van een logo of tekst is met name op trainingbureaus en beurzen een populaire weggever. Hoe kiest u het perfecte notitieboekje en zorgt u voor een aansluitende opdruk. Kortom hoe zorgt u ervoor dat uw bedrukte notitieboek een succes wordt. Wij vertellen het u allemaal in dit blogartikel.

Back to top