• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Nazomer relatiegeschenken

Na een zalige warme zomer mogen we nu genieten van een paar dagen met prachtig nazomerweer. De één zal deze dagen gebruiken om ontspannen op te laden voor de winter, terwijl de ander juist kiest voor een actieve bezigheid. Hoe gaat u deze dagen invullen? Wij geven u drie leuke geschenken waarmee u iedere nazomerdag optimaal kunt benutten.

Snoepgoed bedrukken

Tijdens iedere verjaardag of jubileum komt het weer tevoorschijn, een traktatie. Het blijft toch altijd een lastige taak om iets nieuws en origineels te bedenken wat u als traktatie kan weggeven. Het aller-plezants én het meest effectief is om uw relaties een traktatie te schenken waar ze na het nuttigen nog iets aan hebben. Wat dat is? Wij laten het u weten in dit blogartikel.

Kindergeschenken

Bij het geven van relatiegeschenken denkt u wellicht gauw aan zakenpartners, klanten en collega’s, maar ook kinderen zijn vaak ontvangers van relatiegeschenken. Met name bij de kinderopvang, op scholen en tijdens trainingen worden de kindergeschenken weggegeven. Daarnaast is het ook leuk om een leuk extraatje aan de kinderen te geven wanneer hun ouders iets aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan een origineel cadeau bij de boeking van een vakantie. Wij zetten in dit blog item de leukste geschenken voor kinderen op een rijtje.

Beurs promotiemateriaal

Wanneer u deel neemt aan een beurs weet u dat dit dé perfecte mogelijkheid is om uw doelgroep face-to-face aan te spreken. In een ontspannen sfeer kunt u de meteen alles over uw product of dienst vertellen. Hierbij wilt u natuurlijk een blijvende indruk achterlaten. Het bepalen van een heldere doelstelling en het kiezen van de juiste promotiemiddelen zijn hierbij het meest belangrijk. Wij geven u voor iedere doelstelling praktische tips.

Paraplu bedrukken tips

De zomerzon wordt langzaamaan ingeruild voor wisselvalige weersomstandigheden. Een paraplu is dan geen overbodige luxe. De paraplu’s zijn ideaal om in te zetten als relatiegeschenk: ze leveren uw bedrijf niet alleen extra naamsbekendheid op maar ze zijn ook nog eens goed bruikbaar voor de ontvanger. In dit artikel hebben wij 4 handige tips en ideeën voor u onder elkaar gezet.

Of het nu gaat om de start van een nieuwe samenwerking of de afsluiting van een succesvol project, er zijn genoeg gelegenheden om uw zakelijke relaties te bedanken.  De belangrijkste vraag blijft toch altijd: “wat gaat u uw relaties geven?” voor veel ondernemers is deze vraag moeilijk te beantwoorden, want waar moet u precies op letten. Wij geven u een aantal tips waarmee u gemakkelijk een origineel bedrijfsgeschenk kunt kiezen voor uw relaties.

back to top