0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Weg met wegwerpplastic

Samen zetten we al een tijdje stappen richting een duurzamere en schonere wereld. Vanaf 3 juli komen we nog een stapje dichterbij door het verbod op wegwerpplastic. De verkoop en het gebruik van onder andere plastic rietjes, bestek, borden wattenstaafjes en ballonstokjes wordt dan verboden. Hiermee hopen we het plastic afval te verminderen en daarmee ook de vervuiling die er vaak mee gepaard gaat. Toch zijn deze plastic items vaak gebruiksvoorwerpen die dagelijks gebruikt worden en voor sommigen onmisbaar zijn. Hoe gaan we hier dan mee om? Wij geven u de beste alternatieven om in te zetten.

Festival weggevertjes

De evenementen mogen weer doorgaan. Dat is nog eens feest. Niet alleen voor alle organisatoren die hier extra hard voor werken, maar ook voor alle mensen die hier op smart hebben zitten wachten. Een festival, feest of ander evenement gaat natuurlijk gepaard met de meest plezante promotieartikelen, zoals bedrukte zonnebrillen, strandballen die door het publiek gaan en nog veel meer. Wij zetten de vijf leukste promotieartikelen voor uw evenement op een rijtje.

Dopper wave

Dopper zult u ongetwijfeld kennen. Zij zijn niet alleen de organisatie achter de trendy Dopper drinkfles, maar zetten zich ook keihard in om het single-use plastic tegen te gaan en daarmee schonere oceanen te kunnen realiseren. Onlangs hebben wij vol trots de Dopper Wave pledge getekend. Met het tekenen van deze pledge, wordt de bewustwording en impact van het gebruik van herbruikbare flessen nogmaals onderstreept. Wat deze pledge precies inhoud vertellen we u graag.

Terug naar kantoor

Na een lange periode van telewerken, staan werknemers weer te springen om terug naar kantoor te gaan. Een andere omgeving, collega’s om u heen en uiteraard de koffie. Met de nieuwe versoepelingen in zicht komt het ook steeds dichterbij om terug naar kantoor te gaan. Heet uw medewerkers op een unieke manier welkom en motiveer ze om weer samen aan het werk te gaan op kantoor. Wij geven u 3 tips waarmee u dit op een perfecte manier in kunt zetten.

Horeca artikelen 2021

Heeft u een café of restaurant en staat u ook te springen om weer volledig open te gaan? Uw klanten voelen waarschijnlijk hetzelfde. Iedereen verlangt weer naar dat pintje op het terras. Maak het bezoek aan uw zaak onvergetelijk dankzij het gebruik van leuke aankleding en weggevertjes. Wat zijn de toppers in de horecabranche? Dat ontdekt u in dit artikel.

Waterflessen bedrukken

Dat we voldoende water moeten drinken voor onze gezondheid is een feit dat bij vele bekend is. Ondanks dat veel mensen dit weten, blijft het soms moeilijk om ook echt 1,5 tot 2 liter water te drinken op een dag. Dat komt omdat we vaak druk en onderweg zijn. Een waterfles is hier een goed hulpmiddel voor. Maar met zoveel verschillende waterflessen op de markt kunnen we ons voorstellen dat het soms moeilijk is een passende waterfles voor uw doelgroep te vinden. Wij zullen u proberen op weg te helpen in dit blogartikel.

Back to top