• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Checklist eindejaarsbedankje

Het eindejaar is het perfecte moment om uw personeel, zakenrelaties en vrijwilligers te bedanken voor de goede samenwerking. Door het brede aanbod van relatiegeschenken en weggevers is de keuze van het perfecte eindejaarsgeschenk is niet altijd even makkelijk. Wij hebben de ultieme checklist samengesteld om de keuze van uw eindejaarbedankje te vereenvoudigen.

Kleuren in marketing

Kleuren zorgen al jarenlang voor bepaalde emoties en prikkels in de zintuigen. Verschillende psychologische studies hebben uitgewezen dat iedere kleur een ander effect heeft op de mens. Door u te verdiepen in de kennis van de psychologische effecten van kleuren kunt u veel winst behalen in de effectiviteit van de merkpositionering en marketingacties. Wij zetten de invloeden van de meest populaire kleuren in een handig overzicht.

Warme najaarsgeschenken

Frisse windvlagen en koude regendruppels vormen het weerbeeld voor dit najaar. Op dagen als deze wilt u uw relaties een cadeau geven waar zij echt iets aan hebben. U kunt kiezen uit diverse najaarsgeschenken, maar het meest populair blijven toch de artikelen die uw relaties warmte geven. Schenk uw relaties een leuke weggever of relatiegeschenk dat voor hun aanvoelt als een warme omhelzing. Wij zetten speciaal voor u de vijf leukste geschenken voor de herfst op een rij.

Weerstation bedrukken

In oktober kan het weer veranderen van zonnig nazomeren tot stormachtig herfstweer. Dit maakt het lastig voor uw relaties om te bepalen wat zij gaan dragen, met welk vervoersmiddel zij naar hun werk gaan en hoe zij hun dag gaan indelen. Een gadget om het weer inzichtelijk te krijgen is dan ook een must-have voor deze maand. Het was dan ook geen moeilijke keuze om de Topper onder alle weerstations te bekronen tot Gadget van de Maand oktober. Lees alle ins en outs van het weerstation in dit artikel.

Kindergeschenken

Het geven van relatiegeschenken is met de jaren steeds populairder geworden. Het is een plezante en persoonlijke blijk van waardering voor uw personeel en professionele relaties. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten relatiegeschenken, zodat u iedereen iets kan schenken wat bij de diegene past. Relatiegeschenken voor gezinnen of kinderen zien we ook steeds vaker. Daar heeft het hele gezin namelijk iets aan! Lees dit artikel om inspiratie op te doen voor relatiegeschenken die geschikt zijn voor kinderen.

Geschenken voor de jeugdbeweging

Op 20 oktober staat alles in het teken van de Dag van de Jeugdbeweging. Dit is dé dag dat in heel Vlaanderen wordt gevierd dat duizenden mensen zich iedere dag inzetten om kinderen en jongeren een leerzaam jaar te bezorgen met veel spel en plezier. Deze dag kan natuurlijk niet voorbijgaan zonder relatiegeschenken. Toon waardering voor iedereen die zich inzet en geeft bedrukte gadgets en geschenken weg. Wij zetten de meest leuke en praktische geschenken op een rij.

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016