0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Relatiegeschenken graveren

Wanneer u uw logo, bedrijfsnaam of andere tekst op relatiegeschenken wilt laten drukken, kunt u kiezen uit diverse druktechnieken. Eén van de druktechnieken waar u voor zou kunnen kiezen is lasergravering. Gravering als techniek is over het algemeen bekend, maar weet u ook hoe dit werkt en dat er verschillende vormen van gravering mogelijk zijn? In dit artikel vertellen we u alle ins en outs over gravering.

Hartverwarmende actie

Enkele weken geleden hebben onze collega's in Nederland in het mooie Rotterdam warmte en liefde mogen verspreiden. Op deze grijze winterdag brachten zij kleur aan voorbijgangers. Een prachtig gebaar in deze tijd van romantiek. Bij jong en oud werd er een glimlach op het gezicht getoverd en de reacties waren onbetaalbaar. Benieuwd naar hoe dit eruit zag? Bekijk dan snel de video.

Checklist succesvolle training

Het organiseren van een training begint bij het bedenken van uw doel en doelstellingen. Als dit eenmaal in kaart is begint de ‘echte’ organisatie. Denk aan de locatie, eventuele catering, uitnodigingen etc. Om het organiseren van een training extra makkelijk te maken bieden wij u een unieke checklist aan met alle punten die nodig zijn voor het plannen van een succesvolle training.

Download de handige infographic waarmee u een succesvolle training kan organiseren

Trends in duurzame materialen

Steeds meer bedrijven willen hun ecologische footprint verkleinen. Ook voor hun relatiegeschenken willen zij minder vaak plastic gebruiken. Het aanbod van relatiegeschenken en promotionele artikelen van duurzame materialen wordt hierdoor steeds groter.

Ongebleekt karton is natuurlijk een oude bekende voor onder andere bedrukte schrijfmappen, –boekjes en pennen. Daarnaast maakte bamboe de afgelopen jaren een flinke opmars. We hebben tegenwoordig een flinke collectie van bamboe artikelen voor op kantoor en in de keuken.

De laatste maanden zijn er een paar nieuwkomers in de markt voor relatiegeschenken gekomen die iets verrassender zijn:

BTW-aftrek relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn interessante middelen om de relatie tussen uzelf en uw zakenrelatie te versterken. Ze worden door veel verschillende bedrijven ingezet. Maar wist u dat uw relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar zijn? In dit blogartikel lichten wij de btw-regels en fiscale aftrekbaarheid van relatiegeschenken verder toe en geven u een handig overzicht.

Download de handige infographic over het fiscaal inbrengen van relatiegeschenken

Goede voornemens gadgets

Het nieuwe jaar is in volle gang. Hoe staat het nu me de goede voornemens die we 31 december met elkaar hebben afgesproken? Velen van ons zullen de handdoek al in de ring hebben gegooid, maar dat kunnen we veranderen. De drie meest genoemde voornemens zijn die voor een gezonde levensstijl, namelijk meer sporten, gezond eten en geen alcohol. Onze medewerkers zijn op zoek gegaan naar relatiegeschenken om deze drie voornemens extra lang vol te houden.

Back to top