• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Blog

Eindejaarsborrel

De eindejaarsborrel is een gezellig samenzijn van collega’s, klanten en partners. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er gesproken over de afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst. In een informele setting wordt het afgelopen jaar afgesloten. Organiseert u dit jaar ook een eindejaarsborrel? Om u een handje te helpen zetten wij alle noodzakelijke ingrediënten voor een eindejaarsborrel op een rijtje.

Marketingtrends

Om een goede marketingplan op te stellen voor 2018 is het goed om te weten wat de trends voor het komende jaar zijn. Hoewel we de afgelopen jaren veel meer een verschuiving naar online hebben gezien, wordt er nu veel meer een balans gezocht tussen online en offline. Hierbij speelt datagedreven marketing en personalisatie een grote rol. De drie belangrijkste trends voor 2018 zetten wij in één handig overzicht.

Automotive geschenken

In de autobranche worden er veel geschenken weggegeven. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau voor geslaagden bij rijscholen, een leuke gadget die de klanten ontvangen bij hun garage of een leuk artikel dat uw relaties herinnert aan de aankoop van hun auto. De mogelijkheden in de autobranche zijn eindeloos en er zijn veel passende geschenken die u kunt weggeven. Wij zetten de populairste relatiegeschenken voor de autobranche voor u op een rijtje.

Marketingmix

Het is einde van het jaar is niet alleen feest, maar is ook het moment om eens kritisch te kijken naar uw marketinginzet. De bepaling en invulling van uw marketingkanalen bepalen voor een groot deel de effectiviteit van uw marketingcampagnes. De slimme ondernemer weet wel creatief om te gaan met het marketingbudget en de invulling daarvan. Bijvoorbeeld door uw kanalen gesegmenteerd in te zetten door middel van big data of door relatiegeschenken met een lange levensduur in te zetten voor uw branding. Wij gaan in dit blogartikel in op dat laatste en vertellen u alles over de creatieve inzet van relatiegeschenken.

Top 3 stormparaplu's

Tijdens de herfst komen we het allemaal tegen, een heerlijk nazomerzonnetje, een hevige regenbui of zware windstoten. Met de juiste kleding en accessoires bent u op iedere weersverwachting voorbereid.  De paraplu is één van de accessoires die zeker niet mag ontbreken en is daarom ook een populaire weggever in het najaar. Wij zetten speciaal voor u de drie topparaplu’s op een rijtje.

Checklist eindejaarsbedankje

Het eindejaar is het perfecte moment om uw personeel, zakenrelaties en vrijwilligers te bedanken voor de goede samenwerking. Door het brede aanbod van relatiegeschenken en weggevers is de keuze van het perfecte eindejaarsgeschenk is niet altijd even makkelijk. Wij hebben de ultieme checklist samengesteld om de keuze van uw eindejaarbedankje te vereenvoudigen.

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016