Fluitjes bedrukken

Bedrukte fluitjes zijn leuke en originele weggevertjes om uit te delen tijdens beurzen, festivals en andere evenementen.

Sorteer op

1 product

Promo Fluitje met halskoord
Vanaf
€ 0,15
  • Ideaal om weg te geven tijdens sportdagen

Fluitjes bedrukken als weggever op evenementen

Evenementen, zoals festivals en sportdagen, zijn perfect om je naam op de kaart te zetten en een hogere naamsbekendheid te genereren. De mooiste en meest unieke manier om dit te doen is door het uitdelen van promotionele weggevertjes. Het aanbod is zeer divers. Eén van de bestsellers voor evenementen zijn de promotiefluitjes. Fluitjes zijn leuke en lucratieve weggevertjes waarmee je letterlijk en figuurlijk de aandacht trekt. De fluitjes zijn kleurrijk en maken veel geluid waardoor ze direct opvallen in de menigte. Wanneer je ze laat bedrukken met je logo en/of tekst zal die dus ook duidelijk in beeld komen.

Leuk fluitje met logo voor jong en oud

De promotiefluitjes zijn met name interessant voor kinderen. Zo kunt je de fluitjes bedrukken met een originele afbeelding of tekst en ze weggeven tijdens kinderuitjes, feestjes en op school- en sportevenementen. De fluitjes met logo of tekst zijn perfect om op een goedkope en snelle manier voor meer naamsbekendheid te zorgen, waarbij je niet alleen de kinderen, maar ook de ouders benadert. Daarnaast zijn de fluitjes met bedrukking ook ideaal om uit te delen tijdens festivals en andere evenementen waarbij je weer een totaal andere doelgroep aanspreekt. Denk bijvoorbeeld aan jongvolwassenen en tieners die je zo op een unieke en zeer effectieve manier kunt bereiken.

Kies uit een breed assortiment een fluitje dat bij je past

Nu denk je misschien ‘een fluitje is een fluitje’, maar niets is minder waar. Het assortiment fluitjes is zeer divers. Naast een ‘standaard’ fluitje met nekkoord vind je hier ook andere leuke en originele varianten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fluitje met polskoord. Die heeft een unieke uitstraling waar je je relaties mee verrast. Het mooie aan de fluitjes is dat je ze altijd naar wens kunt laten bedrukken. Ze zijn voorzien van een relatief groot drukvlak waar je je  eigen logo en/of tekst oplaat drukken. Hierdoor krijgt het fluitje een unieke eigenschap die zeker gewaardeerd wordt door de ontvanger.

Het fluitje met logo of tekst bestel je eenvoudig online

Via de webshop maak je in alle rust je keuze. Daarnaast is het ook mogelijk om je bedrukkingswensen aan te geven. Denk bijvoorbeeld aan de opdrukkleur, positie etc. Wanneer wij al je wensen hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Op dit document kun je precies zien hoe je bedrukte fluitje eruit komt te zien. Ook heb je de mogelijkheid om nog eventuele wijzigingen door te geven. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij daadwerkelijk de fluitjes bedrukken. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan je wensen voldoet en kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan