USB-hubs bedrukken

Onmisbaar voor uw zakelijke relaties of partners. Bedruk de USB-hubs met uw eigen tekst en/of logo en u bent dagelijks zichtbaar bij uw doelgroep. 

Sorteer op

3 producten

Dagobat USB Hub
Vanaf
€ 5,73
Computer hub Flower
Vanaf
€ 5,92
  • Leuk vormgegeven
USB hub
Vanaf
€ 4,08
  • Met vier USB poorten

USB hub bedrukken als zakelijk relatiegeschenk

Bij het kiezen van een zakelijk relatiegeschenk is het van belang om voor een item te kiezen dat direct in gebruik kan worden genomen door de ontvanger. Vaak zijn het kantoorartikelen die direct van toepassing zijn in de werkruimte. Denk aan bedrukte pennen en gegraveerde schijfmappen. Daarnaast doen computeraccessoires het ook altijd goed. Een origineel relatiegeschenk om weg te geven is de USB hub. Het is een computergadget waar men niet snel bij stil staat, maar dolgraag zou willen hebben. Hier kunt u uw relaties echt mee verrassen en tegelijk top-of-mind blijven. Helemaal wanneer u de USB hub laat bedrukken met uw logo en/of tekst.

Waarom een USB hub noodzakelijk is voor uw relaties

Het basisitem voor iedere werknemer is zijn laptop of computer. Daarbij aansluitend hebben zij diverse randapparatuur die zij dienen aan te sluiten op hun laptop of pc. Denk bijvoorbeeld aan externe harde schrijven, camera’s en telefoons. Vaak zijn niet alle laptops uitgerust met een grote hoeveelheid USB-poorten waar al deze apparaten op aangesloten kunnen worden. Een USB hub is hier een perfecte oplossing voor. Die zijn vaak voorzien van meerder USB-ingangen. Zo ruilt u moeiteloos één USB-poort in uw laptop of pc in voor ruim drie, vier of nog meer USB-poorten.

Ruime keuze uit diverse USB hubs

In het assortiment vindt u diverse USB hubs die u kunt laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. De USB hubs hebben elk een unieke design, waardoor er voor iedere doelgroep en boodschap een passende UBS hub te vinden is. Zo kiest u voor een USB hub met een strak design, dat het zeer goed doet als zakelijk relatiegeschenk, maar kan de USB hub ook een speels karakter hebben, perfect als weggevertje op beurzen en open dagen. U kunt uw UBS hubs bedrukken in uw eigen PMS-kleuren, maar het is ook mogelijk om de USB hub fullcolour te laten bedrukken. Hierdoor is het mogelijk om echte fotokwaliteit op de USB hub te drukken, waar u zeker mee opvalt.

Uw bedrukte USB hub bestelt u eenvoudig en snel online

Wilt u uw relaties nu ook verrassen met een bedrukte USB hub, maar bent u er nog niet helemaal uit? Geen probleem. Via onze webshop vraagt u heel eenvoudig een vrijblijvende drukproef of offerte aan. Zo kunt u op uw eigen tempo beslissen of u de USB hub laat bedrukken en in wil zetten als relatiegeschenk. Bent u er al wel uit, dan bestelt u deze handige gadget binnen enkele stappen online. Ook na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een drukproef, zodat u op voorhand precies ziet hoe uw bedrukte USB hub eruit zal zien. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en voldoet het eindresultaat precies aan uw wensen