Briefopeners en clips bedrukken

Uw zakelijke partners verrassen met een origineel relatiegeschenk? Neem dan een kijke bij onze briefopeners of clips.

Sorteer op

7 producten

Wingclip Shape
Vanaf
€ 0,19
Markclips
Vanaf
€ 0,12
Axionclips
Vanaf
€ 12,16
Wingclips
Vanaf
€ 0,19
Briefopener Letter
Vanaf
€ 0,20
Briefopener Envelop
Vanaf
€ 2,42
Promoclip Original
Vanaf
€ 0,19
(1)

Briefopener graveren en paperclip bedrukken als zakelijk geschenk

Bent u op zoek naar een bijzondere weggever voor zakenpartners en collega’s, neem dan een kijkje in ons uitgebreide aanbod zakelijke relatiegeschenken. Eén van de meest gebruikte artikelen zijn ongetwijfeld briefopeners en bedrukte paperclips.  Het zijn beide praktische geschenken die nagenoeg dagelijks gebruikt worden op kantoor. Hierdoor is het een perfect geschenk om te laten bedrukken met uw eigen logo en/of bedrijfsnaam. Door het herhaaldelijk gebruik komt de bedrukking van uw logo en/of tekst vaak in beeld, wat een positieve bijdrage zal leveren aan het verhogen van uw naamsbekendheid.

Val op met bedrukte paperclips

Paperclips zijn één van de meest gebruikte artikelen op kantoor. Vaak worden deze handige items onbewust gebruikt, maar ze zullen door veel verschillende handen gaan. Hierdoor is de paperclip perfect om te laten bedrukken met uw logo en/of tekst. De bedrukking zorgt ervoor dat de paperclip opvalt. Hierdoor zal ook uw naam herhaaldelijk in beeld komen. Bovendien zorgen de paperclips met logo voor een professionele uitstraling. Wanneer u papierwerk overhandigt met een paperclip met logo, laat dit zien dat u uw huisstijl op orde heeft. Een detail, maar eentje dat ervoor zorgt dat u in het achterhoofd van uw relaties blijft hangen.

Briefopener met logo: een verrassend geschenk

Ook briefopeners zijn items die in de dagelijkse handelingen op kantoor veel gebruikt worden. Hierdoor zijn de briefopeners perfect om te laten bedrukken of graveren. Bovendien zijn de briefopeners lichte presentjes. Ze zijn dus niet alleen leuk om weg te geven aan medewerkers of zakenpartners. Ze kunnen ook toegevoegd worden aan een mailing via de post. De iets dikkere envelop wekt de nieuwsgierigheid van de ontvanger. Dit zorgt ervoor dat het openingspercentage van uw mailing vergroot en dus ook meer mensen uw uiting zien. Daarnaast schenkt u de ontvanger een praktisch geschenk dat zij nog veel zullen gebruiken. Dus wanneer de mailing wordt weggegooid, blijft u dankzij de briefopener met opdruk nog langdurig in beeld waardoor ook uw naam nog blijft hangen bij uw doelgroep. Twee vliegen in een klap!

Uw bedrukte paperclips en briefopeners bestelt u eenvoudig online

Wanneer u briefopeners met logo of paperclips wilt laten bedrukken, dan kunt u dat heel eenvoudig via de webshop doorzetten. In enkele stappen geeft u al uw wensen aan. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste aantallen, kleur, opdrukkleur etc. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen wij u een digitale drukproef ter goedkeuring toesturen. Hierop ziet u precies hoe uw bedrukte paperclips of briefopeners eruit komen te zien voordat wij ze daadwerkelijk bedrukken. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en heeft u altijd een eindproduct dat aan uw wensen voldoet.