Voetballen bedrukken

Scoor bij uw relaties door ze te verrassen met een voetbal relatiegeschenk. Leuk tijdens iedere voetbal evenement, zoals en WK of EK.

Sorteer op

3 producten

Voetbal Professional Training 3-laags
Vanaf
€ 4,71
  • De voetbal is handmatig gestikt
Voetbal Play
Vanaf
€ 5,58
Voetbal Promo Plus
Vanaf
€ 5,94
  • Standaard formaat voetbal

Scoren met bedrukte voetballen

Een bedrukte voetbal is een origineel relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties. De voetbal is een speels artikel waarmee u een brede doelgroep aanspreekt. Zowel jong als oud leeft mee met voetbal en voetbalevenementen, dat maakt dit een extra effectief geschenk. Zo geeft u bijvoorbeeld een voetbal met logo  van een club of vereniging weg. Zij zullen een eigen voetbal met clublogo zeker waarderen. Bovendien zorgt het voor een professionele uitstraling. Ook tijdens voetbalevenementen, zoals een EK of WK is de bedrukte voetbal een originele weggever om in te zetten. De bedrukte voetbal zal nog jaren gebruikt worden en de ontvanger zal dan ook jaren herinnerd worden aan dit evenement en nog belangrijker, aan uw naam.

Van promotionele tot professionele voetbal

In het assortiment vindt u diverse soorten voetballen. Voor iedere doelstelling en doelgroep ontdekt u hier een passende voetbal. Zo is de gekleurde voetbal bijvoorbeeld erg geschikt voor een promotionele actie. Dit is een voetbal waarmee u zeker onder de aandacht komt en goed zal opvallen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een professionele voetbal. Die is van een betere kwaliteit en ideaal voor voetbalclubs en verenigingen. Voor voetbalclubs is de voetbal een interessant artikel voor een professionele uitstraling. Zeker wanneer u deze combineert met bijvoorbeeld bedrukte T-shirts, rugzakken en petjes.

Laat uw voetbal bedrukken met logo en/of tekst

Wanneer u een voetbal in wil zetten als relatiegeschenk, kunt u dit op verschillende manieren doen. Het meest effectief is wanneer u de voetbal laat bedrukken met uw logo en/of tekst. Hiermee laat u uw naam en huisstijl volledig terugkomen. De details op de voetbal zorgen ervoor dat het herinneringspercentage van uw merk wordt verhoogd en daarmee op lange termijn ook uw naamsbekendheid. De voetbal is voorzien van verschillende panels. U kunt de voetbal op één van de panels laten bedrukken. Wanneer u de voetbal liever op meerdere panels wilt laten bedrukken, kunt u altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies op maat.

Uw bedrukte voetballen bestelt u eenvoudig online

Via de webshop bestelt u binnen enkele stappen uw bedrukte voetballen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Op dit document ziet u precies hoe uw voetbal met opdruk eruit komt te zien. Pas wanneer u 100% tevreden bent met het voorbeeld zullen wij de voetballen bedrukken. Zo bent u er zeker van dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.