Verfrissingsdoekjes bedrukken

Bied uw klanten extra hygiëne met de verfrissingsdoekjes. Deze vochtige doekjes zijn ideaal om de handen en gezicht mee schoon te vegen, zoals voor als na een maaltijd. Ga voor een professionele uitstraling en laat de verfrissingsdoekjes bedrukken met uw logo en/of tekst.

Sorteer op

2 producten

Verfrissingsdoekje Pushclean
Vanaf
€ 0,24
Wet wipe
Vanaf
€ 0,08

Waarom wet wipes onmisbaar zijn in de samenleving

Goede hygiëne is belangrijker dan ooit. Bacteriën en virussen kunnen teniet worden gedaan door goed je handen te wassen. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Verfrissingsdoekjes zijn daar een perfect alternatief voor. Deze compacte doekjes passen in de tas of jas en kunnen altijd en overal gebruikt worden. Ook met name voor jonge kinderen is het een handige gadget om bij je te dragen Daarnaast zijn de verfrissingsdoekjes ook een onmisbaar item in de horeca. De wet wipes zorgen ervoor dat uw klanten zowel voor als na een maaltijd de handen kunnen reinigen. Zo kunnen zij zonder zorgen genieten van hun maaltijd. Dit subtiele weggevertje zal een grote indruk achterlaten bij uw klanten.

Laat uw verfrissingsdoekjes met logo of tekst bedrukken

Wanneer u voor een echte professionele uitstraling wilt gaan, kunt u de wet wipes laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Hiermee geeft u uw klanten niet alleen iets praktisch mee, maar u laat zie ook zien wie u bent en waar u voor staat. Dit subtiele detail in uw restaurant of café zal een unieke indruk achterlaten bij de klant. Doordat uw naam iedere keer weer subtiel in beeld komt, zal deze ook niet snel weer vergeten worden. En dat zal zeker bijdrage aan mond-tot-mond reclame. De verfrissingsdoekjes worden in full colour bedrukt. Zo is het naar de bedrukking van een logo of tekst ook mogelijk om een afbeelding of foto op de wet wipes te drukken. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Uw bedrukte verfrissingsdoekjes bestelt u eenvoudig online

In onze webshop vind u een breed scala aan verfrissingsdoekjes. Nadat u uw keuze hebt kunnen maken kunt u in het bestelproces al uw wensen doorgeven met betrekking tot de opdruk. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen zal onze studio een drukproef opmaken. Dit is een digitaal voorbeeld van uw bedrukte verfrissingsdoekjes. Voldoet deze drukproef aan uw wensen, dan zullen wij het drukproces starten. Zo weet u altijd dat het eindresultaat voldoet aan wat u voor ogen hebt. Komt u er nog niet helemaal uit? Geen probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat.