Magneten bedrukken

Met een magneet als relatiegeschenken trekt u de juiste doelgroep aan. Bekijk het volledige aanbod hier.

Sorteer op

7 producten

Magneet Rond Small
Vanaf
€ 0,47
  • Leuke en originele weggever
Magneet Rond
Vanaf
€ 0,50
  • Let op: niet plat! Ø 36 mm, hoogte 0.7 mm
Flexible magneet 60cm²
Vanaf
€ 0,17
Flexible magneet 30cm²
Vanaf
€ 0,09
Kunststof koelkastmagneet
Vanaf
€ 0,85
Magneet rechthoek
Vanaf
€ 0,62
(1)
  • Niet plat: is 0.9 cm 'hoog'
Magneet Klassiek Rond
Vanaf
€ 0,43

Iedere dag in beeld met uw bedrukte magneten

Een bedrukt weggevertje is een perfect middel om uw naamsbekendheid te verhogen. De kunst is om te kiezen voor een bedrukt weggevertje waar het oog van uw relatie altijd op valt. Hierdoor wordt de herkenbaarheid van uw merk en daarbij ook uw naamsbekendheid verhoogd. Een goed voorbeeld van dit type weggevertje is een magneet met opdruk. Een magneet is een gebruiksartikel, dat in veel huishoudens een prominent plekje op de koelkast krijgt. Van een versgeperst sapje in de ochtend tot een late night snack in de avond, uw magneten met tekst en/of logo zullen herhaaldelijk in beeld komen, waardoor u op lange termijn profiteert van meer naamsbekendheid.

Magneten bedrukken voor een groot bereik

Een magneet is een compact artikel, dat eenvoudig uit te delen is aan een grote doelgroep. Dankzij het compacte en platte design is de magneet met opdruk van uw logo en/of tekst perfect om toe te voegen aan een folder of brief die u naar uw klanten en prospects stuurt. De incentive zorgt ervoor dat de openratio van uw mailing wordt verhoogd en daardoor ook door meer mensen wordt gezien. Met uw bedrukte magneet trekt u dus binnen no-time nieuwe klanten aan.

Daarnaast is het een relatief goedkoop promotiemiddel, waar u voor een kleine prijs veel van kunt aanschaffen. Wanneer u uw magneten laat bedrukken met uw logo, zult u ook langer onder de aandacht blijven bij uw relaties. Bij iedere gebruik zullen zij uw naam zien en wordt de herinneringswaarde van uw merk verhoogd.

Magneet met foto, logo of tekst laten bedrukken?

De magneten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en design. Zo kunt u kiezen voor een speelse ronde vorm als weggevertje op een evenement of juist voor een strakke rechthoekige vorm die u weg geeft als ‘visitekaartje’ tijdens een netwerkborrel. De magneten hebben een groot en vlak drukvlak. Zo kunt u door middel van digitale printing de magneten laten bedrukken in full colour. Dankzij deze druktechniek kunt u ook de magneet met foto laten bedrukken. U kunt de magneten optimaal personaliseren, het ontwerp en sluit altijd aan bij uw wensen.

Uw magneet met opdruk bestelt u direct en snel online

Wanneer u een magneet met opdruk wilt inzetten als weggevertje, bestelt u deze heel eenvoudig via onze webshop. In enkele stappen ontwerpt u een magneet. Zo kunt u de gewenste bedrukking, aantallen, kleuren etc. aangeven. Wanneer wij al uw wensen hebben ontvangen, maken wij een digitale drukproef op. Hierop ziet u precies hoe uw magneet met logo en/of tekst eruit komt te zien. Wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij de magneten bedrukken. Enkele dagen later heeft u uw bedrukte magneten in huis en kan uw actie van start gaan.