Borden bedrukken

Laat ook borden bedrukken met uw logo. Leuk als relatiegeschenk, maar ook voor in uw eigen bedrijfskantine.

Sorteer op

6 producten

Kom Muesli bowl [600 ml]
Vanaf
€ 4,91
Picknick rugzak 4 personen
Vanaf
€ 33,65
Kartonnen bord full colour [Ø 23 cm]
Vanaf
€ 0,38
Picknickmand Willow 2 personen
Vanaf
€ 51,94
  • Luxe wilgen picknickmand
Picknick rugzak Luxe 4 personen
Vanaf
€ 45,49
  • Exclusieve picknickset voor vier personen
Kom Muesli bowl [580 ml]
Vanaf
€ 4,65

Borden bedrukken met uw eigen logo en/of tekst

Bij het kiezen van een relatiegeschenk zal u niet direct denken aan een bedrukt bord. Toch is dit één van de meest effectieve relatiegeschenken. Een eetbord is een gebruiksartikel dat dagelijks gebruikt wordt. Wanneer u  het bord met een logo of bedrijfsnaam laat bedrukken, kunt u er zeker van zijn dat deze opdruk dagelijks in beeld komt. Hierdoor is  het bedrukte bord niet alleen een praktisch geschenk voor de ontvanger, maar ook een perfect middel om meer onder de aandacht te komen en uw naamsbekendheid te verhogen.

Toon uw huisstijl met bedrukte borden

De bedrukte borden zijn niet alleen erg interessant als relatiegeschenk, ze zijn ook perfect inzetbaar voor eigen gebruik. Heeft u bijvoorbeeld een restaurant bij u in het bedrijf? Vul de keukenkasten dan met bedrukt servies, waaronder ook uw eigen borden met opdruk. Door de borden met uw logo te bedrukken, zorgt u ervoor dat uw huisstijl volledig wordt doorgetrokken. Hierdoor krijgt ook uw bedrijfsrestaurant een professionele uitstraling.

Tip: laat een bord met tekst bedrukken, zoals bijvoorbeeld een leuke quote, en motiveer uw medewerkers op een unieke en originele manier.

Laat diverse eetborden bedrukken en bereik een grote doelgroep

Het assortiment servies is zeer divers. In onze selectie vindt u diverse eetborden. Elk bord heeft een uniek design en formaat. Zo heeft u voor iedere maaltijd een passend bord. Wanneer uw medewerker jarig is, kiest u bijvoorbeeld voor een kleiner bord voor het uitdelen van taart. De grotere borden zijn weer ideaal voor het klaarmaken van een zalige lunch. Maar het blijft in de restaurant natuurlijk niet bij bedrukte borden. U kunt ook kijken naar bedrukte mokken, koppen, schotels en nog veel meer. Alles zal bijdragen aan een professionele uitstraling die zeker gewaardeerd wordt.

Bord bedrukken? Bestel eenvoudig online

Uw eigen borden met opdruk zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen. Hier vindt u een speciale selectie van borden. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, geeft u in enkele stappen al uw bedrukkingwensen aan. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Op dit document kunt u precies zien hoe uw bedrukte borden eruit zullen zien. Voldoet de drukproef niet aan uw wensen? Dan passen wij die gewoon voor u aan. Pas als u 100% tevreden bent, zullen wij de borden bedrukken. Zo ontvangt u altijd een relatiegeschenk om trots op te zijn.