Badjassen

Wat is er mooier dan een badjas geborduurd met uw logo en/of bedrijfsnaam. Ideaal om weg te geven als relatiegeschenk.

Sorteer op

4 producten

Badjas Retreat
Vanaf
€ 12,72
  • Borduren is mogelijk op aanvraag
Badcape Minny
Vanaf
€ 8,92
Badjas baby
Vanaf
€ 12,86
Badcape Jules
Vanaf
€ 5,71

Badjas met naam of een badjas met logo bedrukken?

De badjassen met opdruk zorgen voor een professionele uitstraling. Zeker als u een eigen beautysalon of wellnesscentrum heeft. De badjassen bedrukt met logo zorgen ervoor dat uw huisstijl overal terug komt. Bovendien biedt u uw relaties een waar luxe gevoel met uw eigen gepersonaliseerde badjassen. Ook leuk om de bedrukte badjassen te combineren met bijpassende handdoeken en gastendoekjes. Daarnaast zijn de badjassen met logo ook leuk om weg te geven als luxe relatiegeschenk. De badjas relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden door uw (zakelijke)relaties. U kunt de badjassen laten bedrukken, maar deze kunnen ook geborduurd worden.

Voor iedere relatie een gepersonaliseerde badjas met eigen tekst

De reclame badjes is een unieke geschenk om weg te geven. U kunt de badjas personaliseren en weggeven als eindejaarsgeschenk, maar de bedrukte badjas doet het ook goed als jubileum- of huwelijksgeschenk. U kunt de badjas met tekst bedrukken, maar u kunt er ook voor kiezen om een badjasje met naam of logo cadeau te doen. U vindt hier badjassen in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Voor iedere doelgroep kunt u een passende badjas laten bedrukken en dit combineren met een bedrukte handdoek.

Badjas bedrukken? Bestel uw badjas met opdruk direct online

Of u nu een badjas bedrukt voor uw bedrijf of als geschenk, het is altijd mogelijk deze online te bestellen. Tijdens uw online bestelling kunt u precies aangeven hoe uw badjas met bedrukking eruit moet komen te zien. U ontvangt altijd een drukproef van uw badjas met opdruk. Pas nu uw goedkeuring zullen wij de badjassen bedrukken. Voor een persoonlijk advies en een offerte op maat kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.