Onze beloftes - Wij geven u...


Speed
Wij geven u snelheid

 

Wij begrijpen dat u soms uw producten snel in huis wilt hebben. Daarom doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Ons verkoopteam zit tijdens kantooruren altijd voor u klaar om u zowel telefonisch als via mail te woord te staan. Heeft u een snelle vraag en bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Maak dan gebruik van onze chat waarbij een van onze medewerkers u direct kan adviseren.


Simplicity
Wij geven u eenvoud

 

Van de keuze van een relatiegeschenk tot het kiezen van de juiste bedrukking, wij maken het graag zo eenvoudig mogelijk om bij ons te bestellen. In een aantal stappen kiest u uw favoriete product en de gewenste bedrukkingsmogelijkheden.


Fun
Wij geven u plezier

 

Wij maken het graag zo leuk mogelijk. Onze medewerkers weten alles van ons uitgebreide assortiment en de bedrukkingsmogelijkheden. Zij staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren. Heeft u geen idee welk geschenk geschikt is voor uw geefmoment en/of doelgroep? Onze medewerkers weten het passende geschenk voor u te vinden, zodat u deze met veel plezier kan schenken aan uw doelgroep. 


Succes
Wij geven u succes

 

Wij willen graag dat uw geschenken indruk maken bij uw relaties. Daarom zorgen wij voor een uitgebreid assortiment relatiegeschenken en promotiemateriaal. Met onze eigen drukkerijen zorgen wij er voor dat de producten een prachtige bedrukking krijgen. Uw succes is ons succes!

.