In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Zo maakt u ook kleinschalige evenementen onvergetelijk

Het is volop zomer. Normaal gesproken stond de zomer vol met festivals, maar dit jaar is dat even anders. Gelukkig kunnen we langzaamaan weer opstarten en mogen we kleinschalige evenementen bezoeken. Organiseert u binnenkort een buurtfeest, mini festival of ander evenement, dan geven wij u graag een paar tips om uw kleinschalige evenement onvergetelijk te maken.

Voor de echte fans

Of het nu een concert of seminar is, door de huidige omstandigheden moeten deze evenement flink worden verkleind. Maar dit heeft ook een positieve kant. Doordat de plaatsen beperkt zijn kunt u uzelf focussen op de echte fans. Laat bijvoorbeeld zien dat u klanten met een lidmaatschap extra waardeert en biedt ze een voorverkoop aan op het evenement. Hierdoor laat u uw betrokkenheid zien bij uw klanten en dat wordt zeker gewaardeerd. De persoonlijke aandacht zal een positieve bijdrage leveren aan uw organisatie.

Extra aandacht voor details

De aankleding voor een evenement is zeer belangrijk. Een vuurwerkshow bij een festival is nu wellicht iets te groots, dus zult u uzelf moeten focussen op de details. Wanneer u hier aandacht in steekt, zal het gezien worden. Denk er bijvoorbeeld aan om cocktailprikkers te bedrukken met uw eigen logo en/of leuke quotes. Dit kleine detail laat zien hoe professioneel uw organisatie is. Dat zorgt niet alleen nu voor een positief resultaat, maar ook nog jaren hierna.

Een onvergetelijk aandenken

Het is een eigenaardige tijd en dat vraagt om een unieke aandenken aan uw evenement. Relatiegeschenken zijn hier perfect voor. Dankzij het ruime aanbod kunt u altijd een geschenk vinden dat bij uw evenement past. Organiseert u bijvoorbeeld een boottocht, dan is de flesopener in de vorm van een reddingsboei wellicht leuk om weg te geven. Organiseert u een seminar, kies dan voor een combinatie van een pen en notitieboekje.

Tip: Neem ook een kijkje in de speciale selectie relatiegeschenken in een kleine oplage. Deze relatiegeschenken kunt u kleinschalig afnemen. Perfect voor deze periode. Hiermee verrast u iedere bezoeker met persoonlijk geschenk waarmee ze u nooit zullen vergeten.

Wilt u meer tips over de keuze van het juiste geschenk voor jouw evenement? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top