In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Zo kiest u uw duurzame relatiegeschenken

Ieder(e) bedrijf en organisatie draagt een steentje bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen. In vele bedrijfsaspecten wordt dit principe toegepast. Denk bijvoorbeeld aan sensor verlichting, carpooling etc. Maar om een echt groot verschil te maken zal het MVO gevoel ook overgebracht moeten worden op eigen medewerkers, klanten en relaties. Hier komen relatiegeschenken om de hoek kijken. Een leuk en effectief middel om uw boodschap effectief over te brengen.

De boodschapEco notitieboekje bedrukken

Om het duurzaamheid en verantwoord ondernemen over te brengen op een groep personen is de boodschap één van de belangrijkste aspecten. De boodschap moet vooral kort, bondig en begrijpbaar zijn voor iedereen. Dit kan heel eenvoudig toegepast worden door bijvoorbeeld gebruik te maken van bulletpoints of misschien wel een infographic. Wanneer u uw boodschap wilt laten bedrukken op een origineel relatiegeschenk is het van belang dat u kiest voor een pakkende boodschap, bijvoorbeeld in de vorm van een slogan. Deze pakkende tekst zal de ontvanger nog lang bij blijven.

Welk weggever kiest u?

Niet alleen de opdruk, maar ook het type weggever kan de boodschap extra lading geven. Wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om een presentatie of lezing te geven over MVO, dan is een eco notitieboekje met logo wellicht wel een leuk geschenk om weg te geven. Vooral omdat deze direct door de ontvanger gebruikt kan worden om aantekeningen te maken.

Anti-stress figuur bedrukkenDaarnaast kunt u ook kiezen voor speelse geschenken met een eco-look die op het eerste oog al direct de lading de dekken, zoals de stressbal in de vorm van de aarde. De bedrukking van uw logo en/of tekst op dit relatiegeschenk zal alleen nog een extra impact geven. Bovendien is het ook een leuk geschenk dat nog lang gebruikt kan worden door de ontvanger.

Het geefmoment

Het is eigenlijk altijd een goed moment om te beginnen met MVO en duurzaamheid, maar er zijn ook leuke momenten in het jaar waarop uw boodschap wellicht meer landing kan krijgen. Vandaag is het bijvoorbeeld in Nederland duurzame dinsdag, de dag waarop de meest duurzame initiatieven en ideeën een podium krijgen in politiek Den Haag. Maar u kunt bijvoorbeeld ook duurzame relatiegeschenken inzetten op Earth Day en Wereldwaterdag.

Met duurzame geschenken kunt u op een leuke manier de boodschap van MVO overbrengen op diverse doelgroepen. En daarbij zijn relatiegeschenken zelf ook, dankzij de lange levensduur, duurzame marketingmiddelen om in te zetten. Bekijk voor meer inspiratie ons assortiment Duurzame Geschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top