In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Voordelig relatiegeschenken inkopen? Dat kan met deze tips

Niemand geeft graag te veel uit en zeker voor een marketeer is het budget ontzettend belangrijk. Uit iedere euro dient zoveel mogelijk rendement gehaald te worden. Bij de aanschaf van relatiegeschenken is dat niet anders. Daarom is het erg van belang om een goede en doordachte keuze te maken en vooral om zo voordelig mogelijk uw inkopen te doen. Hoe u dit het beste doet? Dat vertellen wij u in dit artikel.

Hou het doel voor ogenSleutelhanger bedrukken

Wanneer u op zoek gaat naar relatiegeschenken is er één ding dat u nooit dient te vergeten en dat is het doel dat u van te voren heeft bepaald. Vaak wordt deze uit het oog verloren wanneer men het grote en diverse aanbod ziet. We zochten naar een eenvoudig weggevertje voor een grootschalige actie, maar tijdens het ‘shoppen’ wordt u toch verleid door een nieuwe high-tech gadget. Leuk en prima geschikt als relatiegeschenk, maar niet wanneer u doel is om de massa te bereiken. Dan kan dit nog wel een duur grapje worden.  Het doel is dus ontzettend belangrijk. Bepaal van te voren al uw budget en bepaal wat de aantallen zijn die u nodig heeft. U heeft zo nog wel de vrijheid om u te laten verrassen door nieuwigheden, maar komt zo nooit boven het budget uit.

Balpen bedrukkenKies voor de juiste bedrukking

Bij het aanschaffen van uw relatiegeschenken heeft u wellicht nog niet gedacht aan de verschillende mogelijkheden voor bedrukken. Ook hierbij kunt u behoorlijk wat geld besparen. Bestaat uw logo bijvoorbeeld uit drie kleuren en wilt u uw relatiegeschenk bedrukken ook in drie kleuren? Dan kan het wellicht voordeliger zijn om het artikel in full colour te laten bedrukken in plaats van drie losse drukgangen per kleur.

Rekenvoorbeeld:

Wanneer u bijvoorbeeld 500 stuks van de balpen white Lac laat bedrukken in 3 losse kleuren kost dit in totaal € 365,50. Wanneer u kiest voor een full colour opdruk betaalt u slechts € 298,50. Dat is dan toch weer een mooie en vooral slimme besparing van € 67,-. De voor- en nadelen van de verschillende druktechnieken kunt u hier nalezen. 

Persoonlijk advies op maat

Het is niet altijd makkelijk om alle verschillende opties uit te zoeken. En nog belangrijker, vaak bent u al druk met het organiseren van uw beurs, marketingactie of een ander evenement en heeft u simpelweg geen tijd om dit allemaal uit te zoeken. Gelukkig hebben wij een specialistisch team die alle aanvragen met zorg behandeld. Wanneer u uw wensen bij ons aangeeft, zullen zij u voorzien van een persoonlijk advies op maat. Zo weet u zeker dat u een origineel relatiegeschenk in handen krijgt dat ook nog eens netjes binnen uw budget valt. U hoeft zich dus nergens meer zorgen over te maken. U hoeft alleen maar een bezoekje te brengen aan onze showroom of contact met ons op te nemen en wij doen de rest.

Back to top