In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Terugblikken op 2017: de countdown van de top 5 relatiegeschenken

Over een paar daagjes sluiten we het jaar 2017 af met champagne en vuurwerk en gaan we knallend 2018 in. Laten we de laatste paar dagen de tijd nemen om terug te blikken op de successen van het afgelopen jaar. In dit blogbericht geven wij u een top 5 van de meest populaire relatiegeschenken van 2017

Nummer 5: Flesopener met sleutelringFlesopener bedrukken

Op de vijfde plaats staat de bedrukte flesopener. De flesopener is al jaren één van de populairste weggevers op beurzen, open dagen en andere evenementen. De populariteit van de flesopener met sleutelring zit hem in het eenvoudige metalen design. Hierdoor kunt u kiezen uit talloze opdrukmogelijkheden. Zo kunt u de flesopener bedrukken in meerdere kleuren of kunt u deze laten graveren met uw eigen logo en/of tekst. 

Door de sleutelring kan de flesopener direct aan een sleutelbos gehangen worden. Hierdoor blijft de flesopener met opdruk altijd in beeld en is het een effectief geschenk om weg te geven.

Cap bedrukkenNummer 4: Cap Anfield

Promotiekleding is iets dat iedere organisatie nodig heeft, soms is het voor een professionele uitstraling van promotieteams en soms is het een leuke finishing touch bij competitieve teambuilding activiteiten. De Cap Anfield is het populairst onder promotionele textiel. Dit heeft de cap vooral te danken aan het stevige design met een licht gebogen front, ventilatiegaatjes en klittenbandsluiting. Door de cap te bedrukken met uw logo en/of tekst is het ook een tijdloos geschenk om weg te geven aan uw relaties.

Nummer 3: Lanyard met klemgespKeycord bedrukken

De lanyard is en blijft een klassieke weggever die het altijd goed doet op beurzen en open dagen. Deze populaire keycord is een gadget dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om uw sleutels aan te hangen, een naamkaartje aan vast te zetten of gebruik deze als badgehouder. Doordat de lanyard in verschillende kleuren verkrijgbaar is sluit deze bijna altijd aan bij uw huisstijl waardoor u altijd geniet van een professionele uitstraling.

Rugzak bedrukkenNummer 2: Non woven rugzak

De nummer twee ging nek aan nek met de nummer één. Dat is ook niet zo gek, want de non-woven rugzak is een geschenk dat door vele doelgroepen gebruikt kan worden. De rugzak heeft een eenvoudig design, waardoor deze perfect te bedrukken is met uw eigen logo en/of tekst. Bovendien zorgt het eenvoudige design van de rugzak ervoor dat alles gemakkelijk en snel opgeborgen kan worden. Hierdoor is de tas perfect om weg te geven tijdens evenementen.

Nummer 1: Balpen OsloBalpen Oslo bedrukken

De grote nummer één in de top van populairste relatiegeschenken van 2017 is uiteraard de Balpen Oslo. Deze populaire 5-sterren promotiepen is perfect te bedrukken met uw eigen boodschap en is bovendien een duurzame pen. Wist u bijvoorbeeld al dat de Italiaanse langschrijfvulling tot wel vier keer langer mee gaat dan een normale pen?

Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in de top 50 relatiegeschenken. Hier vind in een breed scala aan geschenken met een prestatie waar u ‘u’ tegen zegt.

Back to top