In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Plezante en zalige relatiegeschenken voor de horeca branche

De horeca branche is een plezant vak. Eten en drinken speelt hebben de hoofdrol, maar het wordt op verschillende manieren geserveerd. Horeca is divers. Zelfs zo divers dat het varieert van een 3-Michelin sterrenrestaurant tot een tapwagen in het voetbalstadion. Ook is het een vak waar zeer hard wordt gewerkt en lange uren worden gedraaid. Soms is dit heel vroeg, zoals het verzorgen van het ontbijtbuffet in een hotel. Echter kan het ook flink nachtwerk worden, zoals het mixen van cocktails in een discotheek. Het is af en toe dan ook goed om stil te staan bij de mensen die werken in de horeca en er altijd ervoor zorgen dat anderen een plezante dag beleven. Schenk daarom uw horecapersoneel een passend relatiegeschenk en laat hen eens een mooie dag beleven! Lees dit artikel om achter leuke en lekkere relatiegeschenken te komen voor in de horeca.

ChocoladereepChocolade bedrukken

Wie houdt er niet van een reep chocolade op z’n tijd? Deze zalige en zoete lekkernij, is altijd een geschikt relatiegeschenk om weg te geven. Schenk daarom uw horecarelaties of -personeel deze chocoladereep. De verpakking van de chocoladereep kan volledig naar wens bedrukt worden waardoor deze altijd goed aansluit op uw restaurant of andere horeca bedrijf. Dankzij de zalige zoete en volle smaak zal deze reep het niet lang volhouden. Smullen gegarandeerd!

Keukenschort bedrukkenKeukenschort

Als er iets een passend geschenk is voor de horeca branche, is het wel een keukenschort. Dit item komt van pas in elk huishouden, en is dus altijd geschikt cadeautje. Hij is gemaakt van katoen en heeft een handige zak aan de voorzijde. U kunt kiezen uit de kleuren rood, blauw of khaki. Dit schort bedrukken, met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Zo maakt u het een nóg persoonlijker relatiegeschenk.

Glazen snoeppot met lolliesSnoeppot bedrukken

Dit is een perfect geschenk voor de échte zoetekauw. De glazen snoeppot met lollies is zeer royaal. Het is een 2 liter pot volledig gevuld met lolly’s en heeft een zilverkleurige schroefdop om de pot af te sluiten. Het duurt dus wel even totdat deze pot leeg is! Het snoep bedrukken of uw logo op de glazen pot laten drukken is uiteraard mogelijk!

Bent u op zoek naar andere originele relatiegeschenken? Bekijk dan ons online aanbod voor meer inspiratie. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Back to top