In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Opvallen tijdens regenachtige dagen doet u zo

De donkere dagen komen er weer aan en we kunnen ons klaarmaken voor regenachtige dagen. Niet bepaald het moment om aan uw branding te werken? Of toch wel? Wij zien zeker kansen voor grote promotieacties waarmee u uw naamsbekendheid kunt verhogen. Hoe u dit kunt doen en welke items u daarvoor nodig hebt. Dat vertellen wij u in dit blogartikel.

De altijd vertrouwde parapluParaplu bedrukken

Wie regen zegt, zegt paraplu. Deze twee zijn onafscheidelijk aan elkaar verbonden. Jaar op jaar zien we de paraplu tijdens de herfst het straatbeeld weer betreden. U kunt hier slim gebruik van maken. Door uw logo, naam of tekst op een paraplu te laten drukken. U kunt dit dan zien als een lopend billboard in de regen. Uw naam komt overal en praktisch het hele najaar in beeld en dat slechts voor nog niet eens € 5 per paraplu.

Dit zijn de drie meest populaire paraplu’s van het moment

Poncho bedrukkenEen compacte en duurzame poncho

Naast de paraplu is ook de poncho voor velen onmisbaar. Zeker tijdens uitstapjes of op de fiets is dit een handig item om bij de hand te hebben. Toch zien velen een poncho niet zitten, omdat de zogenaamde wegwerp poncho nogal een impact heeft op het milieu. Gelukkig zijn er nu talloze duurzame en eco-vriendelijke varianten verkrijgbaar. Hiermee laat u uw doelgroep niet alleen zien dat u inspeelt op een actualiteit als het weer, maar ook op de duurzame trend. Daarmee komt u dit najaar zeker in een positief daglicht te staan.

Een warme kop koffieMok bedrukken

Die zalige koffiearoma en warme stoom dat uit de tas koffie opkomt. Dat mag natuurlijk niet aan dit lijstje ontbreken. Velen van ons zullen dit jaar eerder ontwaken dan de zon. Op deze donkere ochtend kan een goede tas koffie helpen om energie te krijgen voor de dag. Wanneer u uw doelgroep dit najaar dus verrast met een gepersonaliseerde mok, is het niet alleen de mok die u cadeau geeft. U geeft uw doelgroep een heerlijke ochtend cadeau. En daarbovenop komt nog dat de opdruk van uw logo of tekst iedere ochtend weer in beeld komt bij de ontvanger. Dit zal een grote invloed hebben op uw naamsbekendheid.

Benieuwd naar nog meer inspiratie voor de herfst? Neem een kijken bij onze speciale selectie najaarsgeschenken en laat u verrassen. Bij vragen of een persoonlijk advies op maat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Back to top