In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Met deze 5 relatiegeschenken kunt u succesvol het voorjaar in

De dagen worden weer wat langer en komend weekend genieten we al van een zalig lente zonnetje. Tijd om als ondernemer en fris en fruitige start te maken dit voorjaar. Laat u zelf zien bij uw doelgroep en maak hiervoor slim gebruik van bedrukte relatiegeschenken. In dit blogbericht geven wij u 5 tips cadeau om succesvol het voorjaar in te gaan.

De sleutelhanger: een simpel weggevertje met een groot effectSleutelhanger bedrukken

Onder de aandacht komen bij uw doelgroep kan al met een subtiel gebaar. Een klein weggevertje, zoals een bedrukte sleutelhanger, kan al een groot effect hebben. De sleutelhangers hebben een compact formaat, maar door de vaak vlakke design profiteert u hier wel van een groot drukvlak. Ideaal om uw logo op te laten drukken, maar ook perfect om een korte quote of pay-off op de te plaatsen.

Een sleutelhanger met opdruk is bovendien ook een artikel dat vaak direct in gebruik wordt genomen door de ontvangen. Deze kan gelijk aan de sleutelbos gehangen worden, waardoor u ervan uit kunt gaan dat uw naam herhaaldelijk in beeld komt. Een originele starter voor het voorjaar!

Feestelijke start met ballonnen

Wanneer u het voorjaar wilt starten met een leuk evenement, zoals een beurs, open dag of netwerkborrel, dan is deze uiteraard niet compleet zonder de benodigde feestelijke uitrusting. Daarmee doelen wij natuurlijk op de ballonnen. Ballonnen geven een evenement direct een waar feestgevoel. Door de ballonnen met logo of bedrijfsnaam te laten bedrukken, komt uw naam ook overal in beeld. Dit zorgt ervoor dat de herkenbaarheid van uw merk wordt verhoogd.

Tip: voeg een ongeblazen ballon toe aan uw uitnodiging. Wanneer de ontvanger de bedrukte ballon opblaast ziet deze direct van welke organisatie de ballon afkomstig is.

Waterflesje bedrukkenDuurzame waterflesjes

Een bedrukt waterflesje is een relatiegeschenk dat helemaal past bij de start van het voorjaar. Het waterflesje staat symbool voor hydratatie en dat is alles wat u nodig heeft tijdens het warme weer. Het waterflesje is daardoor bedrukt met uw logo en/of tekst perfect om als geschenk weg te geven. Met name voor eigen medewerkers en goede relaties is dit een leuk en praktisch geschenk om het voorjaar in te luiden.

Altijd online met bedrukte powerbanks

De dagen worden langer en het wordt warmer, dat betekend dat we ook steeds vaker buiten te vinden zijn. Dan willen we uiteraard niet zonder lege batterij zitten. Verras uw doelgroep daarom op het juiste moment met een praktisch relatiegeschenk, zoals een bedrukte powerbank. Hiermee kunnen zij op ieder moment hun smartphone opladen en zitten ze nooit zonder lege batterij.

Tip: met oog op een zonnige zomer kunt u ook kiezen voor een duurzame variant. Laat dan bijvoorbeeld een solar charger bedrukken met logo.

Gegarandeerd succes met de bedrukte penPennen bedrukken

Een weggevertje waarmee u altijd succes zult boeken is uiteraard de bedrukte pen. Dit is niet voor niets dé nummer één binnen relatiegeschenken. De promotie pennen zijn perfect om toe te voegen aan een mailing, maar kunnen ook als strooigoed ingezet worden tijdens allerlei evenementen. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos!

Bent u op zoek naar nog meer inspiratie? Blader gerust door ons blog of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top