In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Marketingbudget opstellen? Deze effectieve tools mag je niet vergeten

Iedere marketeer kent het wel, de eindejaarsperiode waarin de plannen voor het komende jaar op papier moeten komen te staan. Tijd om de creativiteit te vrije loop te laten en de meest leuke marketingacties te bedenken. Heb je al weleens gedacht aan relatiegeschenken? Met deze tools kan je voor een fractie van de kosten een groot bereik genereren. Wij zetten de meest effectieve marketingmiddelen op een rijtje.

Bedrukte pennen voor de juiste klikPennen bedrukken

En pen met opdruk van jouw logo of tekst is een zeer effectieve marketingtool. Want zeg nou eerlijk, wie gebruikt er nou geen pen in zijn dagelijkse werkzaamheden? Door jouw logo of boodschap op de pen te latendrukken zal deze vaak in beeld komen bij de ontvanger. We hoeven een marketeer niet uit te leggen dat je langer in hoofd van de ontvanger blijft hangen wanneer je frequent in beeld komt. Dit maakt de pen, en eigenlijk alle gebruiksartikelen met opdruk, tot een zeer effectief marketingmiddel.

De bedrukte pen is ideaal om in te zetten voor het vergroten van naamsbekendheid, maar doet het ook erg goed als intern brandingkanaal. Laat bijvoorbeeld de pen bedrukken met één van je kernwaarden en zorg dat ook je medewerkers zich hier meer mee verbonden voelt.

Tassen bedrukkenBedrukte tassen die je naam dragen

Wanneer je tassen laat bedrukken met logo of tekst, heb je een uniek marketingmiddel in handen. De tassen worden vaker gezien als een hulpmiddel voor de ontvanger waardoor ze positief worden ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan beurzen en open dagen waar de tassen massaal worden weggegeven. Men kan hier direct hun verzamelde flyers en catalogi in kwijt en het is een mooi visitekaartje voor je bedrijf die door alle omstanders wordt gezien.

De bedrukte tassen doen het ook heel goed in de retail. Geef als bedrijfzijnde bijvoorbeeld een bedrukte tas weg bij een evenement in de stad, zoals Glamour Day, en kom langdurig onder de aandacht bij je doelgroep.

Bedrukte eco geschenken voor een duurzame impactEco notitieboekje bedrukken

Dat duurzame relatiegeschenken steeds populairder worden is geen geheim. De duurzame relatiegeschenken maken niet alleen een impact op jouw doelgroep, maar ook op het milieu. Dat is een mooie bijkomst waar je je echt van kan onderscheiden van de rest. Bovendien is het een aspect dat zeer gewaardeerd wordt door de ontvangers. Jouw bedrijf wordt direct in een positief daglicht gezet.

Benieuwd naar wat relatiegeschenken nog meer voor je kunnen betekenen? Laat je inspireren door geefmomenten of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top