In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Laat u horen voor onze zorgverleners [Dag van de Zorg special]

Op 12 mei is het Dag van de Verpleging, door velen ook wel Dag van de Zorg genoemd. Zeker in deze onrustige tijden is deze dag belangrijker dan ooit. De inzet van onze zorgverleners is ongekend. Wij hebben de zorgverleners al op verschillende manieren mogen laten zien hoeveel wij hun werk waarderen. Van applaudisseren tot t-shirts voor de ramen hangen, alles is voorbij gekomen. Nu is het tijd voor een stapje extra. Doet u ook mee?

Helden in de zorg

Een paar maanden geleden hadden we nooit durven denken dat Covid-19 tot zo een grote wereldcrisis zou lijden. In België alleen al zijn er ruim 33.500 besmettingen en meer dan 5.500 ziekenhuisopnames. Dit zet ons allen toch weer aan het denken. Wat zouden we moeten zonder onze helden in de zorg. Zij staan dag en nacht klaar om de patiënten te helpen. We zouden ze met zijn allen maar al te graag helpen en dat kunnen we ook door thuis te blijven, afstand te houden en te laten zien dat we hun inzet waarderen.

Een tastbaar geschenk

Verras de zorgverleners op deze dag met een uniek en warm gebaar. Iets waarmee u kunt laten zien dat u echt om ze geef. De relatiegeschenken voor de zorg kunnen volledig naar wens bedrukt worden, waardoor het altijd een persoonlijk geschenk wordt. Wij geven u graag een aantal voorbeelden ter inspiratie.

    

    

    

Relatiegeschenken voor iedere zorgverlener

Dag van de Zorg is hét uitgelezen moment om zorgverleners nóg meer in het zonnetje te zetten door ze een tastbaar cadeau te schenken in de vorm van een relatiegeschenk. Benieuwd naar meer relatiegeschenken voor in de zorg? Laat u dan inspireren op onze website. Wij hebben ruim 2.500 verschillende artikelen in het assortiment waarmee u uw relaties kunt verrassen.

Solidariteitskorting t.w.v. €34

En ook u wordt als zorginstelling, verpleeghuis of ziekenhuis niet vergeten: de instelkosten voor de eerste opdrukkleur zijn ónze zorg, die nemen wij voor onze rekening. De actiecode 'zorg20' is geldig bij orderbedragen vanaf €500, geeft een korting van €34 en is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.


Actiecode: Zorg20


 

Back to top