In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Heeft u ze al gezien? 3 ultieme geschenken voor het eindejaar

De laatste maanden van het jaar zijn ideaal om uw relaties in het zonnetje te zetten. Dit kan door een mooie bedank speech op bijvoorbeeld een eindejaarsborrel. Maar dat kan ook door de cadeau te schenken als blijk van waardering. Dit najaar hebben wij drie nieuwkomers in het assortiment, die het perfect zouden doen als eindejaarsgeschenk. Het is een mix van technologie en stijl met elk multifunctionele eigenschappen. In dit blogbericht zullen we dieper op deze drie ultieme eindejaarsgeschenken in gaan.

Smartwatch Activity ProSmartwatch bedrukken

Een eindejaartraditie dat nooit verloren gaat, is het maken van goede voornemers. Meer bewegen en sporten staan dan vaak bovenaan het lijstje. Leuk om daar als ondernemer direct op in te spelen. Deze stijlvolle waterproof smartwatch is niet alleen een horloge maar houdt ook diverse statistieken bij, zoals het aantal afgelegde stappen, het afgelegde aantal kilometers, het aantal verbrande calorieën en uw hartslag. Dit alles kan ook weer gesynct worden met uw smartphone d.m.v. een app.

Deze gadget is daarmee een onvergetelijke start en stimulans voor uw relaties om hun goede voornemens vol te houden.

Powerbank met oordopjes bedrukkenPowerbank met wireless oordopjes

Wireless oordopjes zijn enorm in opkomst bij zowel jong als oud. Deze in-ears zitten opgeborgen in een zwarte houder, dat tevens te gebruiken is als powerbank. De combinatie van beide gadgets zorgen ervoor dat dit een must-have item is voor het najaar. Iedereen zal deze multifunctionele luxe geschenk willen hebben. Daarmee dat deze powerbank met oordopjes ook niet aan de lijst mag ontbreken.

Uiteraard kunt u ook aan dit geschenk een persoonlijke twist geven door de powerbank te laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

Trolley met bekerhouder en USBTrolley bedrukken

Het afgelopen jaar zijn we met z’n allen veel meer gaan reizen. Met het huidige aanbod van de luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties zal dat in 2019 niet anders zijn. Deze 20” trolley speelt perfect in op deze trend en is daarmee ook één van de origineelste eindejaarsgeschenken. De trolley is voorzien van verschillende handige snufjes, zoals een bekerhouder, een USB uitgang en twee TSA sloten.

Wanneer uw relaties moeten wachten in de rij, kunnen zij hun bekertje koffie in de bekerhouder kwijt en kunnen zij de USB uitgang gebruiken om bijvoorbeeld hun telefoon mee op te laden. Hiermee is de trolley een multifunctionele en praktische gadget waar iedereen mee geholpen wordt!

Bent u benieuwd naar nog meer nieuwigheden voor het einde van jaar. Neem een kijkje bij onze nieuwe relatiegeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk aanbod.

Back to top