In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Groene relatiegeschenken om de lente mee te beginnen

Bidon BedrukkenDe lente is officieel weer begonnen! Een prima moment om uw partners en relaties te voorzien van een lentegeschenk. Begin het nieuwe seizoen met een fris en groen geschenk als blijk van uw waardering. Om u hierbij te helpen hebben wij 4 groene geschenken voor u op een rijtje gezet die goed aansluiten op de lente. 

Opvouwbare bidon

Bent u op zoek naar een sportief geschenk voor uw relaties en partners? Wellicht is de opvouwbare bidon waar u naar op zoek bent. Nu de lente er aankomt en het mooie weer in aantocht is zullen veel mensen hun buitensportroutines weer op gaan pakken. Een opvouwbare bidon kan dan een handig geschenk zijn. De bidon heeft een inhoud van 600ml en is op te vouwen wanneer hij leeg is. Op deze manier is de bidon bijvoorbeeld makkelijk in uw broekzak te stoppen. De bidons zijn daarnaast te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en te bestellen in verschillende kleuren.

Tuinlampion

Tuinlampion BedrukkenNaast de mogelijkheid tot buitensporten kunt u ’s avonds ook weer langer in de tuin vertoeven. Wellicht leuk om dan cadeau te doen is de groene Japanse tuinlampion. De lampion werkt op zonne-energie en is daarom duurzaam. Het trendy uiterlijk en het ophanghaakje zorgen ervoor dat u de lampion overal kwijt kunt.

Groene Frisbee

Leuk voor een dagje op het strand, in de tuin of op straat. De groene frisbee is een bezigheid voor jong en oud en daarom geschikt om weg te geven als relatiegeschenk. Door de vorm en het grote oppervlakte is de frisbee ook geschikt om naar wens te laten bedrukken.

Fleece reisdeken

Fleecedeken Bedrukken

Omdat het, helaas, ook in de lente nog weleens fris kan zijn is kan een fleece reisdeken goed van pas komen. Handig voor in de auto of lekker voor thuis op de bank bij het kijken van een serie of film. Het fleece deken is daarmee een graag gezien geschenk voor veel mensen. De dekens zijn gemaakt van 100% polyester en is 160 cm lang en 125 cm breed. De dekens zijn mee te nemen door de draagbare riem waar ze in zijn verpakt. Ook bij onze dekens behoort drukken van logo of tekst op uw dekens tot de mogelijkheden.

Naast deze voorbeelden zijn er natuurlijk nog veel meer leuke en persoonlijke geschenken te bedenken. Om meer inspiratie op te doen kunt u natuurlijk even een kijkje nemen op onze website. Mocht u advies willen over alles wat met relatiegeschenken te maken heeft of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Back to top