In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Ga voor deze 4 opvallende gele relatiegeschenken

Nu Valentijnsdag voorbij is, alle rode geschenken zijn gekocht en uitgedeeld en daarnaast de lente alweer voor de deur staat, is het hoog tijd om wat extra aandacht te schenken aan geelkleurige relatiegeschenken. Er zijn namelijk diverse geschenken in deze frisse, zonnige kleur beschikbaar. Ter inspiratie zetten wij in dit artikel zetten 4 gele relatiegeschenken voor u op een rijtje.

1. Dopper drinkfles

De Dopper drinkflessen springen de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond: bij collega’s, vrienden en familie komt u ze vast weleens tegen. Uiteraard is dit niet zonder reden. De fles staat namelijk voor een combinatie van Dutch design en gebruiksgemak. Daarbij is het een flesje én drinkbeker ineen, waarbij deze ook nog op klimaat neutrale wijze geproduceerd is met enkel veilige grondstoffen. Met de aankoop van een Dopper drinkfles steunt u daarnaast ook nog drinkwaterprojecten van Simavi, waardoor het een populair relatiegeschenk is bij bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. De Dopper kan gewoon in de vaatwasser schoongemaakt worden en is naast de kleur geel ook in diverse andere kleuren beschikbaar.

2. Frisbee

Aangezien de lente alweer voor de deur staat en dit vaak gepaard gaat met een aantal mooie, zonnige voorjaarsdagen, kunnen we u deze zonkleurige frisbee niet onthouden. Op het strand, in het park of zwembad, op de hei of gewoon in de achtertuin: een frisbee zorgt altijd voor speelplezier bij zowel jong als oud. Laat uw bedrijfsnaam meevliegen naar een succesvolle toekomst voor u en uw relatie. 

3. Notitieboekje

Ondanks het digitale tijdperk waar smartphones, tablets en laptops niet meer weg te denken zijn, vinden wij dat een notitieboekje zijn waarde toch nog niet heeft verloren. Het met pen of potlood noteren van een afspraak of een herinnering heeft toch nog zijn charmes, laat staan een spontaan gemaakt tekeningetje. Dit vrolijke, geelkleurige notitieboekje is van A5-formaat en beschikt over gelinieerde pagina’s, en elastieksluiting en een bladwijzer. 

4. Mok

Een mok is een geschenk dat altijd goed van pas komt. Uw mok wordt geassocieerd met een lekker kopje koffie, thee of soep tijdens het werk, waarvoor u als gever alle credits zult ontvangen. Naast een gele binnenkant beschikt de mok over een bijpassend gele lepel die bewaard kan worden in het oor van de mok

Zo zijn er veel uiteenlopende gele relatiegeschenken beschikbaar waarvan u misschien niet zomaar had gedacht dat deze bestonden. Wij hopen u voldoende inspiratie te hebben verschaft voor een passend geschenk voor uw relatie. 

Back to top