In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Dit is waarom een eindejaarsgeschenk zo goed gewaardeerd wordt

Al jarenlang wordt het eindejaar feestelijk afgesloten met een eindejaarsgeschenk. Het is een unieke manier om medewerkers en andere relaties te bedanken voor hun inzet. Een geschenk als deze wordt altijd zeer gewaardeerd en is bijna onmisbaar. Een klein gebaar kan al heel veel betekenen en wij vertellen u graag waarom dat zo is.

Een tastbaar bedankje

De meest voornaamste reden voor het schenken van een eindejaarsgeschenk voor het tonen van waardering. De inzet van de afgelopen periode wordt hierbij extra geapprecieerd. Met het krijgen van een eindejaarsgeschenk voelt men zich gehoord en gezien. Het persoonlijk doel van de gever voor het tonen van waardering komt hierbij helemaal tot zijn recht en dit komt de relatie tussen werkgever en werknemer zeker ten goede.

Tip: verras uw relaties met een extra persoonlijk bedankje en laat uw relatiegeschenken personaliseren met de namen van de ontvangers.

Gedeelde trots

Een relatiegeschenk zorgt naast het tonen van waardering ook voor binding. Deze binding is niet alleen tussen werkgever en werknemer, maar gaar veel verder. Wanneer zij een eindejaarsgeschenk met logo ontvangen, maar zij nemen dit ook mee naar huis.

Het kerstpakket of eindejaarsgeschenk wordt gedeeld in familiaire kring. Het is iets om te delen in de feestsfeer. Het wordt samen uitgepakt of het wordt rondverteld tijdens het kerstdiner. Kortom, uw medewerkers zullen vol trots over uw organisatie spreken en dat geeft uw naamsbekendheid zeker een boost.

Goed voor mens en milieu

Bij een eindejaarsgeschenk denken we altijd meteen aan luxe en grootsheid, maar dat is niet altijd nodig. Het voornaamste is dat men zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelt. Dit kan met een zeer uitgebreid en luxe kerstpakket, maar dan kan ook door middel van een klein en intiem cadeau, zoals een gegraveerde Parker.

Ook duurzaamheid speelt bij het kiezen van een eindejaarsgeschenk een grote rol. Zo kunt u er zeker van zijn dat onze kerstpakketten CO2 neutraal zijn en hebben wij een groot aanbod duurzame relatiegeschenken. Wanneer u aan uw medewerkers en relaties laat zien dat u ook geeft om het milieu, zal het geschenk nog meer impact maken. Zij waarderen een relatiegeschenken waarover bewust is nagedacht meer.

Win-win: wat u geeft krijgt u terug

Het belangrijkste doel van eindejaarsgeschenken is het creëren van binding en het tonen van waardering. Wanneer u waardering toont voor uw medewerkers en relaties zullen zij dat automatisch ook doen voor u. Met het schenken van relatiegeschenken geniet u dus altijd van een win-win situatie.

Benieuwd naar welk eindejaarsgeschenk bij u past? Neem een kijkje bij het complete assortiment eindejaarsgeschenken, blader door de inspiratievolle brochure of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top