In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Deze marketingtools sluiten volledig aan bij Wereldwaterdag

Op 22 maart 2019 is het Wereldwaterdag. Een mooi moment om extra aandacht te besteden aan de plastic soep in de rivieren en oceanen. Op allerlei locaties worden activiteiten georganiseerd om dit op te schonen en het effect dat men hierop heeft kenbaar te maken. Wat kunt u als ondernemer doen en welke middelen zet u hiervoor in? Wij geven u een lijst met de beste marketingtools voor Wereldwaterdag.

Waterflessen

Dat de bedrukte waterfles in dit rijtje staat is geen verrassing. Waterflessen worden de afgelopen jaren steeds vaker ingezet als marketingtool om het drinken van kraanwater te bevorderen en het plastic afval van PET flessen tegen te gaan.

Een aantal topartikelen om hiervoor in te zetten zijn:Bobble drinkfles bedrukken

  • De Dopper Original -> deze drinkfles wordt klimaatneutraal geproduceerd en kan eindeloos gebruikt worden. Daarnaast steunt u met de aanschaf van een Dopper drinkfles ook de drinkwaterprojecten in Simavi.
  • Join the Pipe -> Ook de BPA vrije drinkflessen van Join the Pipe kunnen eindeloos gebruikt worden. Bovendien hanteert Join the Pipe een ‘Buy one, Give one' concept. Hiermee doneren zij voor iedere verkochte fles ook een fles aan schoolkinderen in Afrika, zodat zij ook op een hygiënische manier water kunnen drinken.
  • De Bobble drinkfles -> de drinkflessen van Bobble is met name interessant voor de internationale klant. De drinkfles is voorzien van een ingenieuze recyclebare koolstoffilter waardoor o.a. chloor uit het kraanwater worden gefilterd terwijl u drinkt. Hierdoor kunt u in het buitenland gewoon kraanwater blijven drinken en hoeft u geen PET flessen te kopen.

Door uw logo en/of een leuke tekst op de drinkflessen te drukken is het origineel promotieartikel waarmee u het juiste effect kunt creëren op Wereldwaterdag en daarbij ook een bijdrage levert aan de rest van de wereld.

Douche zandloper bedrukkenDouchetimer

De gemiddelde Nederlander staat ongeveer negen minuten onder de douche. De optimale douchetijd en de tijd waarop de douche zandloper is gebaseerd is vijf minuten. Wanneer men zich tijdens het douchen aan de tijd van de douche zandloper houdt zou dit een besparing van 40% opleveren op water en energie. Erg leuk om dit weetje in combinatie met uw logo op de douche zandloper te drukken. Hiermee is het een handige gadget dat tegelijkertijd de ontvanger informeert over het persoonlijk effect dat zijn douchetijd heeft  op het milieu.

Drijvende sleutelhangerDrijvende zandloper bedrukken

Organiseert u tijdens wereldwaterdag een evenement op het water? Dan is de drijvende sleutelhanger een leuk en praktisch weggevertje om uit te delen aan de deelnemers. Wanneer zij op een bootje zitten en rivieren en meren schoonmaken, hoeven zij zich niet druk te maken dat ze hun spullen kwijt raken in het water. De foam sleutelhanger blijft op het wateroppervlakte drijven!

Het leuke is dat u op deze drijvende sleutelhanger uw eigen logo kan drukken. U kunt deze ook met een leuke tekst en eventueel het jaartal laten bedrukken. Hiermee wordt het een origineel aandenken aan deze dag en zal uw naam nog lang herinnerd worden.

Meer inspiratie?                                                                                                                      

Bent u benieuwd naar nog meer leuke ideeën voor Wereldwaterdag? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top