In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Deze 4 bedrukte petten zijn ideaal voor de zomer

Cap bedrukkenOnmisbaar voor in de zomer zijn natuurlijk zwembroeken zonnebrillen en teenslippers! Wanneer men  op vakantie gaat of een lekker dagje naar het strand gaat kun je haast niet zonder. Maar ook een pet kan in veel gevallen ideaal zijn tijdens het warme weer. Een pet beschermt uw hoofd tegen de zon en vermindert de inval van zonlicht op uw ogen. Bewijs daarom uw relaties een dienst en doe hen één van deze hoofddekselgeschenken cadeau!

Cap Anfield

De Cap Anfield is een stijlvol geschenk voor uw relatie, maar kan ook gebruikt worden als promotiekleding. De 5 panel sandwich cap is gemaakt van 100% katoen en is voorzien van een klittenbandsluiting en een extra verstevigd front waardoor u met deze cap zeker bent van een goede bescherming tegen de zon. De pet is in 9 verschillende kleuren te bestellen en uiteraard te bedrukken met een drukontwerp naar keuze.

Cap bedrukkenBaseball cap

De baseball cap is zeer geschikt als accessoire voor in uw vrije tijd. De Baseball Cap wordt daarnaast vaak gebruikt als promotie pet maar is door uw relaties ook zeker te dragen tijdens bijvoorbeeld het sporten of als zonwering tijdens bijvoorbeeld een sportevenement. De Baseball Cap heeft 5 panels en een verstelbare plastic band en is ook weer in verschillende kleuren te bestellen. Ook het laten bedrukken van de pet behoort uiteraard weer tot de mogelijkheden.

Zonnehoed bedrukken

Zonnehoed

De zonnehoed is een zomers relatiegeschenk dat altijd opvalt. De zonnehoed heeft een uniek design en is daarmee een zeer origineel geschenk voor uw relaties. De zonnehoed is daarom een leuke weggever voor in de recreatie branche. Het design van de zonnehoed heeft als grootste bijkomende voordeel dat ook de zijkant van het hoofd en de nek beter beschermt worden tegen de zon waar dit bij een pet vaak niet het geval is. Op deze manier wordt men minder blootgesteld aan de gevaren van de zon, hetgeen de gezondheid ten goede komt. De hoed is gemaakt van katoen en is te bestellen in verschillende zomerse kleuren.

Kindercap Animal

Kindercap bedrukkenDe kindercap Animal is een leuke pet voor kinderen waardoor ook uw kinderen goed beschermd blijven tegen de zon. De petten zijn te bestellen in 4 verschillende varianten: de eend, de dino, de hond en de aap, en daarmee leuk om als relatiegeschenk weg te geven. De cap is verstelbaar door middel van een klittenbandsluiting en heeft 5 panels.

Mocht u op zoek zijn naar bedrukte petten of een vraag hebben over alles wat met relatiegeschenken te maken heeft, neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Back to top