In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Deze 3 relatiegeschenken zorgen voor warmte

Tijdens de koude wintermaanden kan ieder huishouden wel wat warmte gebruiken. Naast het hoger zetten van de verwarming, zijn er uiteraard nog veel meer manieren om een warme sfeer te creëren in huis. Om uw relaties en partners door de barre winter heen te helpen, kan een relatiegeschenk een goede uitkomst zijn. Een mooi geschenk is immers hartverwarmend! Om u te inspireren bij het uitkiezen van een warm en bijzonder geschenk, behandelen we in dit artikel drie warme relatiegeschenken.

Massage warmte padWarmte pad bedrukken

Een mooi geschenk tijdens de winter is natuurlijk een warmte massage pad. De buigzame en kneedbare warmte pad, heeft een rechthoekige vorm en is door zijn flexibiliteit een zeer praktisch geschenk. Door het metalen schijfje in de 'pad' te knikken wordt de pad warm. Door de pad te koken krijgt hij weer z’n originele staat. Ideaal als handverwarmer of tegen koude voeten. Verzwikte enkel? Dan kunt u de pad plaatsen in de vriezer worden en daarna gebruikt worden als koelelement.

Kaars bedrukken

Kerstkaarsje met glas

Het kerstkaarsje in glas is een sfeermaker tijdens de kerstdagen. De kerstkaarsjes geven warmte en licht tijdens de koude en donkere wintermaanden. De kaarsjes zijn mooi verpakt in transparante folie en rood decoratielint, hierdoor is cadeaupapier niet meer nodig! Naast Kerst kunnen de kaarsjes ook het gehele jaar gebruikt worden en zullen zowel uw partners als hun familie, blij zijn met dit sfeervolle geschenk. Daarnaast kunt u ook kiezen voor vele andere kaarsen die voorzien kunnen worden van bedrukking. Zo kunt u de geschenken personaliseren of heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam en/of -logo te laten plaatsen.

BodywarmerBodywarmer bedrukken

Wellicht niet het eerste geschenk welke te binnen schiet, maar de bodywarmer is een gewild item. De bodywarmer van het merk B&C Collection heeft drie belangrijke eigenschappen, namelijk: comfort, stijl en duurzaamheid. De bodywarmer bestaat uit 100% rib-stop polyester en is hierdoor winddicht en waterafstotend. Daarnaast beschikt de bodywarmer over een aantal steekzakken, een borstzakje en drie steekzakjes voor bijvoorbeeld potloden. De achterzijde van de bodywarmer is langer en geeft hierdoor extra warmte en bescherming als men vooroverbuigt of bukt.

Indien u op zoek bent naar een ander geschikt relatiegeschenk, bekijk dan absoluut de rest van onze website. Binnen onze ruime assortiment vindt u altijd een passend geschenk voor uw relaties en partners. Toch de behoefte aan wat meer advies bij het uitkiezen van een relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we graag naar wat we voor u kunnen betekenen!

Back to top