In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De leukste weggevers voor het weekend van de klant op een rij

Eind deze maand is het zover, een heel weekend shopplezier. Dit jaar is slaan Sunday Shopday en Dag van de Klant de handen in elkaar en organiseren het ‘Weekend van de Klant.’ Een heel weekend lang zullen de winkelstraten gevuld zijn met zotte acties, animatie en uiteraard leuke weggevers. Wij zetten speciaal voor u de leukste weggevers voor het Weekend van de Klant op een rij.

Katoenen tasKatoenen tas bedrukken

Een heel weekend shoppen gaat natuurlijk niet zonder shoppingbag. De katoenen tas is helemaal van nu en daarom ook een leuke weggever tijdens het event. Helemaal nu de plastic tasjes niet meer gratis weggegeven mogen worden. Laat de katoenen tas met logo bedrukken om zo uw naamsbekendheid te verhogen. Maar voor het leuke evenement is het ook een leuk idee om de tas met een originele tekst of afbeelding te laten bedrukken, wat een leuk aandenken is aan het shopweekend.

Opvouwbare bidon bedrukkenBidons

De bidon is een leuk en origineel geschenk voor iedere shopper. Stal tijdens het event ook een aantal watertaps uit en laat uw klanten de bedrukte bidon zelf vullen met water. Zo zijn zij zelf lekker bezig, ontvangen ze een heerlijke verfrissing tijdens het shoppen en wanneer u de bidon bedrukt met uw logo of naam, profiteert u zelf ook nog van een verhoging van uw naamsbekendheid. Een succesvoller Weekend van de Klant kunt u niet wensen.

Tip: u kunt ook kiezen voor een handig kant-en-klaar waterflesje met een eigen geprinte etiketje.

PowerbankPowerbank bedrukken

Zeker wanneer er met het hele gezin wordt geshopt is de powerbank geen overbodig luxe. Vooral jongeren zijn veel bezig op hun mobieltjes, wat na zo’n lange dag al snel leidt tot een lege batterij. Gelukkig kunt u ze uit nood helpen door bijvoorbeeld een bedrukte powerbank weg te geven bij een aankoop. Bovendien wordt de powerbank nog lang daarna gebruikt wat ervoor zorgt dat de bedrukking van uw naam en/of logo herhaaldelijk in beeld komt.

Snoepgoed bedrukkenSnoepgoed

Een zalig snoepje gaat er altijd wel in tijdens het shoppen. U kunt de snoepjes in een grote schaal bij de kassa neerzetten, zodat de shoppers zelf en zalig snoepje kunnen pakken. Daarnaast is het ook leuk om eigen gemaakte snoepzakjes weg te geven. U kunt kiezen uit allerlei heerlijk snoepgoed, zoals winegums, dropstaafjes etc. Zeker voor de allerkleinsten is dit een leuk geschenk om weg te geven.

Voor iedere doelgroep, winkel of organisatie is er een passende weggever te vinden. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Wij helpen u graag verder met een persoonlijk advies op maat! 

Back to top