In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De ingrediënten voor een onvergetelijke eindejaarsborrel in één overzicht

De eindejaarsborrel is een gezellig samenzijn van collega’s, klanten en partners. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er gesproken over de afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst. In een informele setting wordt het afgelopen jaar afgesloten. Organiseert u dit jaar ook een eindejaarsborrel? Om u een handje te helpen zetten wij alle noodzakelijke ingrediënten voor een eindejaarsborrel op een rijtje.

De locatie

De locatie kan veel doen voor de sfeer die u tijdens uw eindejaarsborrel wilt creëren. Het kiezen van een goede locatie is daarom cruciaal. Veel bedrijven kiezen ervoor om de eindejaarborrel op kantoor te houden. Het voordeel is dat dit dicht bij huis is en daardoor vaak ook toegankelijk voor de medewerkers. Echter is et wel zo dat veel medewerkers zich op kantoor niet snel los kunnen maken van het werk, waardoor ereen formele sfeer kan ontstaan.

Kaasprikkers bedrukken

Bij het kiezen van uw locatie is het belangrijk om te bepalen wat het thema van de borrel is. Wilt u tijdens uw eindejaarsborrel een warme sfeer creëren, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kantoorvilla met een huiselijke sfeer.

Drankjes en fingerfood

De hapjes en drankjes zijn misschien wel het belangrijkst tijdens de eindejaarsborrel. Vaak helpt dit een gesprek op gang te laten komen. Afhankelijk van de gastenlijst, waar later verder op in wordt gegaan, worden de hapjes en drankjes bepaald. Hoewel het overgrote deel wel een glas champagne lust, zal er ook een deel zijn die liever een glaasje fris pakt. Zorg dat er voor ieder wat wils is. Dit geldt idem voor het eten. Door te kiezen voor kleine borrelhapjes heeft u altijd een veelzijdig aanbod waar iedereen zich in kan vinden.

Champagneglas bedrukkenDe gastenlijst

Bij het organiseren van een borrel moet u zichzelf afvragen of u het klein wilt houden, door alleen medewerkers uit te nodigen of het groots wilt aanpakken, door ook zakenpartners en klanten uit te nodigen. Daarnaast kunt u ook nog besluiten om de genodigden een partner te laten meenemen. Uiteindelijk geldt natuurlijk ‘the more the merrier’

Een leuk aandenkenLuxe pen graveren

Een eindejaarsborrel kan uiteraard niet zonder een toost van de CEO. Een mooie manier om een gezellige borrel mee af te sluiten. Geef uw relaties naast een mooie toost ook een leuk aandenken cadeau, waarmee ze de gezellige avond nog lang zullen herinneren. Uw kunt denken aan een luxe geschenk, zoals een bedrukte speaker. Maar een klein en persoonlijk cadeautje, zoals een luxe pen met gravering, doet het ook altijd goed.

Wanneer deze vier punten zijn afgestreept van uw lijstje kunt u achterover zitten en genieten van een onvergetelijke eindejaarsborrel. Uiteraard staan onze adviseurs ook altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen het juiste eindejaarsgeschenk.

Back to top