In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De 3 best verkochte bedrukte tassen op een rijtje

Tassen worden door iedereen gebruikt. Zo dragen vrouwen doorgaans een sacoche mee met hierin hun belangrijkste spullen. Ook nemen mensen volle valises mee als ze uit gaan logeren of op reis gaan. Een tas komt dus altijd wel van pas! Een tas is tegenwoordig tevens een voorwerp die de blits mag maken. Er bestaan ontzettend veel mooie sacochen, rugzakken en grote tassen. Een tas is daarom een zeer geschikt relatiegeschenk. Bij iedereen komt het item namelijk wel van pas. Benieuwd naar onze drie best verkochte bedrukte tassen?

1. Opvouwbare boodschappentas non-wovenOpvouwbare boodschappentas bedrukken

Deze opvouwbare boodschappentas is ideaal voor elk huishouden. De tas kan in envelopvorm worden opgevouwen, waardoor deze compact is en in elke andere tas meegenomen kan worden. Zo heeft u bij de kassa altijd een grote tas bij de hand voor de boodschappen! Wilt u deze tas bedrukken met uw bedrijfslogo? Goed idee! Dat tilt het relatiegeschenk namelijk naar een hoger niveau. U creëert meer awareness voor uw bedrijf doordat de tas overal tevoorschijn getoverd kan worden. Dus naast een relatieonderhoudend geschenk dient de tas tevens als extra exposure.

Boodschappentas bedrukken2. Boodschappentas Natural Small

Naast relaties onderhouden is het voor bedrijven ook belangrijk om bij te dragen aan een beter milieu. Bedrijven zijn ten slotte ‘grootvervuilers’ en kunnen een voorbeeld zijn voor andere bedrijven en mensen. Boodschappentas Natural Small past bij deze MVO gedachte. De tas is namelijk milieuvriendelijk en 100% afbreekbaar. Deze boodschappentas bedrukken is een must, aangezien de tas hiervoor ontworpen is. De shopper is namelijk voorzien van een groot wit vlak. Dit maakt het mogelijk om uw logo en/of bedrijfsnaam erop te laten bedrukken.

3. Toilet/make-up tasToilettas bedrukken

Naast de praktische shopper, doen toilettassen het ook altijd erg goed als relatiegeschenk. Deze handige tasjes zijn namelijk bruikbaar voor iedereen. Voor op vakantie of tijdens het logeren is een klein handig toilettasje een ware uitkomst. Toilet/make-up tas is een topper in ons assortiment. De tas is gemaakt van doorschijnend PVC en voorzien van een rits en handvat. Daarnaast is het tasje te bestellen in vijf kleuren. Zo past deze altijd bij de huisstijl van uw bedrijf. 

Bent u op zoek naar andere relatiegeschenken die meer bij uw bedrijf of relaties passen? Van Helden Relatiegeschenken heeft een ontzettend groot online aanbod. Neem een kijkje om inspiratie op te doen, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Heeft u alsnog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Back to top