In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Bezoekers van uw open dag bedanken? Wij hebben 6 ideeën voor geschenken of promotiemateriaal

Open DagenDe jaarlijkse open dag komt er weer aan! Of het nu voor uw bedrijf, schoolinstelling of sportvereniging is, de open dag moet goed verlopen en uw gasten moeten met een goed gevoel de open dag weer verlaten. Om dit te bereiken zijn er talloze mogelijkheden voor het organiseren van een succesvolle open dag. Maar vaak zijn het de details die het verschil maken. Daarom behandelen wij in dit artikel 5 opendaggeschenken of promotiematerialen waarmee uw bezoekers voorgoed verkocht zijn.

Pennen

Pennen Bedrukken

Onderschat de waarde van een goedschrijvende pen vooral niet! Wellicht lijkt dit op het eerste gezicht een vrij standaard geschenk. Toch zijn veel mensen altijd blij te maken met een mooie pen van uw bedrijf of organisatie. Daarnaast komt een pen altijd wel van pas. U weet namelijk nooit wanneer u er eentje nodig heeft!

USB-stick

Een USB-stick is een kleine draagbare opslag voor allerlei soorten data, zo kunt u bijvoorbeeld foto’s op uw USB-stick zetten of Word-bestanden. Zo heeft u overal uw gegevens tot uw beschikking. 

Rugzak met koord

Rugzak BedrukkenEen rugzak met koord is een eenvoudige maar handige rugzak voor kinderen. Deze rugzak is te sluiten door middel van een trekkoordje. De tasjes zijn ideaal om kleine dingen mee te vervoeren zoals bijvoorbeeld uw lunch of de gymschoenen van uw kinderen. De rugzakjes zijn leverbaar in diverse kleuren en zijn uiteraard te bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo.

Tekstmarker driehoek

De tekstmarker driehoek is, zoals de naam al doet vermoeden, voorzien van 3 markers. 
Met deze markers kunt u eenvoudig tekst markeren. Handig wanneer u grote rapporten moet lezen en een aantal zaken snel terug moet kunnen vinden. Ook de markers zijn uiteraard verkrijgbaar met opdruk.

De zakagenda

In het rijtje van praktische geschenken mag een zakagenda uiteraard niet ontbreken. Zeker voor veel jongeren is het overstappen op een agenda een zeer nuttige investering. Op deze manier creëert u eenvoudig orde en structuur en vergeet u nooit meer een afspraak!

De driemaands kalender

Eigenlijk een soort agenda, maar dan iets groter en speciaal voor al uw belangrijke data.Bureaukalender Bedrukken
Met deze driemaands kalender vergeet niemand meer de verjaardag van zijn of haar neefje, een etentje met vrienden of de huisvuilophaaldagen. De driemaands kalender beschikt over draaiknoppen en een draaischijf en is ook weer naar wens te bedrukken.

U ziet dat er veel verschillende mogelijkheden zijn om bezoekers van uw open dag een attente herinnering mee te geven. Uiteindelijk vindt de meerderheid het vooral leuk dat hij of zij iets mee naar huis krijgt. 

Heeft u vragen over relatiegeschenken of wilt u graag advies hebben over iets dat met relatiegeschenken te maken heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

Back to top