In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Als ondernemer opvallen in de winter doe je zo

Voor ondernemers is de winter niet bedoeld voor een winterslaap. Dit is hét moment om uw doelgroep te bereiken en uw naamsbekendheid te verhogen. Al zijn er veel ondernemers die niet weten waar ze moeten beginnen. In dit item zullen wij u een aantal praktische tips geven waarmee u ook tijdens de wintermaanden kunt opvallen bij uw doelgroep.

Praktisch winters promotiemateriaalIJskrabber bedrukken

Om echt een groot bereik te creëren is de inzet van promotiemateriaal erg belangrijk. Goede promotiemateriaal wordt ervoor dat u opvalt. Door de inzet van winterse weggevertjes geeft u hier niet alleen een praktische twist aan, maar laat u ook zien dat u creatief bent. Een bedrukte ijskrabber blijft bijvoorbeeld veel langer hangen dan slechts een flyer.

Zo zijn er nog meer mogelijke winterse promotieartikelen die voor een groot bereik kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van bedrukte handwarmers op een kerstmarkt of steek deze in bij uw mailing.

Warmte pad bedrukkenBedrukking van uw logo en ....

De bedrukking van uw promotieartikelen is hierbij uiteraard erg belangrijk. Om uw naamsbekendheid te verhogen is het vanzelfsprekend om te kiezen voor een bedrukking van uw logo en/of tekst. Maar ook hier kunt de creatieve kant op gaan. Zo kunt u uw winterse promotiemateriaal bedrukken met bijvoorbeeld een winterse quote als ‘Cold days, Warm hearts’ en deel deze uit tijdens een evenement voor een goed doel.

Kortom met de bedrukking van promotieartikelen kunt u alle kanten op. Deze zullen de boodschap die u wilt overbrengen alleen maar versterken en daar zult u nog jarenlang profijt van hebben.

Het ultieme weggeefmomentKaars bedrukken

Wanneer u tijdens de koude wintermaanden wilt opvallen is de timing uiteraard erg belangrijk. Bij een outdoor actie moet u er rekening mee houden dan men op de koude wintermaanden juist graag binnen blijft. De momenten waarop u ze wel kunt bereiken is tijdens belangrijke winkeldagen, zoals de extra koopavonden voor de kerst of wanneer de sale is gestart.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw doelgroep juist thuis te bereiken door middel van een mailing. Om het effect hiervan te verhogen kunt u een insert toevoegen. Belangrijk hierbij is dat u kiest voor een weggevertje dat klein en licht van gewicht is. Een handwarmer, bedrukte sleutelhanger of promotie pen is het hier uitermate geschikt voor.

Bent u benieuwd naar nog meer tips voor marketing in de koude wintermaanden? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat of neem een kijken bij onze winterse relatiegeschenken.

Back to top