In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

9x creatieve mogelijkheden om sorry te zeggen met relatiegeschenken

Als ondernemers doen wij er alles aan om onze doelgroep te voorzien van de beste service. Maar een foutje is menselijk, en soms moet u uzelf verontschuldigen tegenover klanten en relaties. En met de manier waarop u dat doet, kunt u een hoop goodwill kweken! Relatiegeschenken zijn al jarenlang een verbindende factor tussen organisaties en mensen, en spelen ook hierin een belangrijke rol. Wij laten u negen leuke manieren zien om sorry te zeggen met relatiegeschenken.

Fouten maken is menselijk, maar geef het wel toe

De klant is koning en als ondernemer doet u er alles aan om deze tevreden te stellen. Helaas lukt dat niet altijd. Soms kan het zijn dat u zelf een foutje hebt gemaakt, maar soms kan het ook komen door invloeden van buitenaf. Fouten maken is menselijk en als u uw fout eerlijk toegeeft zal de klant dit ook begrijpen. De beste manier om een klant dan op te vrolijken is door middel van een leuk berichtje of zelf een leuk geschenkje. Wij bedachten deze originele opties alvast voor u:

Relatiegeschenken excusesRelatiegeschenken excusesRelatiegeschenken excuses    

Relatiegeschenken excusesRelatiegeschenken excusesRelatiegeschenken excuses    

Relatiegeschenken excusesRelatiegeschenken excusesRelatiegeschenken excuses    

Heeft u behoefte aan nog meer inspiratie? Neem dan een kijkje bij onze top 50 relatiegeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Laat zelf ook relatiegeschenken bedrukken en maak van uw 'sorry' een succes!

Back to top