In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

5 populaire persoonlijke accessoires voor op de camping

Kamperen kan op allerlei manieren. Terwijl de één avontuurlijk rondtrekt met een tentje kiest de ander juist weer voor een luxe glamping. Maar of u nu voor het één of het ander kiest, de basis benodigdheden zijn altijd hetzelfde. Wij zetten de 5 meest ideale persoonlijke accessoires voor op de camping op een rijtje.

HandgelHandgel bedrukken

Een goede handgel mag tijdens het kamperen niet ontbreken. Dit veelgebruikte reisartikel komt in een compact formaat om mee te nemen. Hierdoor neemt het niet alleen weinig ruimte in in uw bagage, maar is het ook nog eens gemakkelijk mee te nemen tijdens excursies. De handgel is voorzien van vitamine E. De toevoeging van deze vitamine voorkomt dehydratatie van de huid. Kortom biedt het flesje extra verfrissing voor onderweg in een compact formaat.

Haarborstel bedrukkenUitklapbare haarborstel

Ook de uitklapbare haarborstel is een populair artikel dat vaak meegenomen wordt naar de camping. Dit komt door de vele positieve eigenschappen die de haarborstel heeft. Zo heeft deze een compact formaat en is deze voorzien van een handig spiegeltje. Bovendien zit de borstel ingeklapt hygiënisch opgeborgen, waardoor deze zo mee kan in de tas. Zeker voor de vrouwelijke doelgroep is dit een onmisbaar item voor op de camping.

Scheerapparaat USBScheerapparaat bedrukken

Dit item is wellicht voor de mannelijke doelgroep een belangrijk item om mee te hebben tijdens het kamperen. Dit compacte scheerapparaatje is voorzien van één scheerkop. In de houder zit een USB aansluiting waardoor u deze kunt aansluiten aan een powerbank. Op deze manier kunt u zich eenvoudig scheren. Een must have artikel op zowel een glamping als een kampeertripje in het bos.

Toilettas bedrukkenToilettas Base

Een bedrukte toilettas doet het altijd goed op reis en zeker op de camping is dit een onmisbaar item. De toilettas Base is één van de toppers voor tijdens het kamperen. De toilettas is zeer praktisch in gebruik. Zo kunt u deze gemakkelijk ophangen aan de korte handvat en kunt u tas uitgeklapt laten hangen. De toilettas is voorzien van een netvak en een groot transparant ritsvak om lekken te voorkomen.

DopperDopper bedrukken

Zeker wanneer het heerlijk zomers weer wordt is het belangrijk voldoende water te drinken. Wanneer u naar de camping gaat is het niet nodig om talloze flessen water mee te nemen. Een herbruikbare drinkfles, zoals de Dopper Original, is hier ideaal voor. Deze fles kunt u gemakkelijk vullen met kraanwater en tijdens ieder uitstapje meenemen. Bovendien zorgen de vrolijke kleurtjes ook voor een heerlijk zomers gevoel!

Benieuwd naar nog meer leuke artikelen voor op de camping. Neem een kijkje in ons assortiment outdoor artikelen en laat u inspireren.

Back to top