In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

5 geschenken om uw relaties warm te houden

Frisse windvlagen en koude regendruppels vormen het weerbeeld voor dit najaar. Op dagen als deze wilt u uw relaties een cadeau geven waar zij echt iets aan hebben. U kunt kiezen uit diverse najaarsgeschenken, maar het meest populair blijven toch de artikelen die uw relaties warmte geven. Schenk uw relaties een leuke weggever of relatiegeschenk dat voor hun aanvoelt als een warme omhelzing. Wij zetten speciaal voor u de vijf leukste geschenken voor de herfst op een rij.

ThermosbekerThermosbeker bedrukken

De thermosbeker met opdruk is één van de populairste geschenken voor het najaar. De thermosbeker is er in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor een complete thermosset met thermosfles en beker. Deze is erg leuk om weg te geven als bedankje of als eindejaarsgeschenk. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een compacte travelmok. De ontvanger kan deze altijd meenemen in de auto, de trein of naar het werk. Hiermee komt uw opdruk ook veelvuldig in beeld en wordt u naamsbekendheid verhoogd.

Sjaal en muts bedrukkenSjaals

Ook textiel is een zeer populaire weggever om uit te delen aan uw medewerkers, klanten en zakenrelaties. Een sjaal is een praktisch artikel dat door bijna iedereen gebruikt wordt in het najaar. Wanneer u de sjaal laat bedrukken met uw logo en/of tekst is dit een zeer effectief geschenk om onder de aandacht te komen tijdens grote evenementen, zoals de opening van een schaatsbaan, een kerstmarkt of een beurs.

Mutsen

Niet alleen de sjaal, maar ook mutsen zijn populaire geschenken om weg te geven. Veel grote bedrijven, zoals Unox,  zetten de bedrukte mutsen in tijdens allerlei winterse evenementen. Ook voor de kleine ondernemingen is de muts een leuke weggever waar u veel relaties blij mee kunt maken. U kunt kiezen voor een stijlvolle borduring, waardoor uw logo en/of tekst voor een extra professionele uitstraling.

Fleece dekens

Een ander textielsoort dat veel wordt uitgedeeld tijdens het najaar is de fleecedeken. Dit is een zeer welkome geschenk tijdens winterse evenementen. De klanten en prospect zitten graag onder uw fleecedeken op het terras een warme chocolademelk te nuttigen. De fleece deken is met bedrukking van uw logo ook een leuke toevoeging aan uw kerstpakket of eindejaarsgeschenk.

Warmte padsWarmte pad bedrukken

Wanneer u opzoek bent naar een leuke weggever die u grootschalig kunt inzetten tijdens grote marketingacties of mailingen, dan is de warmte pad hét artikel voor u. De warmte pad is compact en past eenvoudig in de brievenbus. Ook is het een geschenk dat de ontvanger gemakkelijk kan meenemen in de tas of jaszak.

Mocht u toch opzoek zijn naar een ander leuk geschenk voor het najaar, neem dan even contact met ons op of bekijk het volledige assortiment online.

Back to top