In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

5 geschenken om uw relaties mee warm te houden

Het najaar is een mooi moment om extra aandacht te besteden aan uw relaties. De dagen worden korter, de nachten worden langer en de temperatuur wordt lager. Een mooi moment om uw relaties een warm cadeau te schenken. Deze relatiegeschenken geven uw relaties niet alleen een warm gevoel van buiten, maar ook van binnen. Die vorm van waardering is zo groot, dat u er nog jaren profijt van gaat hebben.  Wij zetten speciaal voor u vijf hartverwarmende geschenken op een rijtje.

Handwarmer bedrukkenHandwarmer Waco

Uiteraard beginnen we de lijst met een artikel dat zowel hartvormig en verwarmend is. De handwarmer Waco is een compacte pad die u overal mee naar toe kunt nemen. In de pad zit een speciale gel die u kunt laten verwarmen wanneer u op het metalen plaatje drukt. Het mooie aan de handwarmer is dat u dit weggevertje keer op keer kunt gebruiken. Wanneer u deze laat bedrukken komt u de hele winter in beeld bij uw relaties.

LoyaTea Tea to go InfuserLoyalTea Tea to go Infuser

Tijdens de koude wintermaanden gaat er niets boven een zalig tas thee. Voor de echte theedrinkers is de LoyalTea Tea to go Infuser een zeer gewilde gadget. De fles heeft een inhoud van 0,35 liter en is voorzien van een infuser, waardoor u de perfecte thee kunt trekken.

De Tea to go Infuser is niet alleen een hartverwarmend geschenk voor uw relaties, maar u steunt hier ook het goede doel mee. Per verkochte LoyalTea infuser wordt er € 1 gedoneerd aan War Child. Een mooi gebaar waar als MVO ondernemer een positief gevoel uit kunt halen.

Fotomok

Een warm drankje in de ochtend, of eigenlijk de hele dag door, dat is ultiem genieten van het najaar. Wat is er nou plezanter dan een kop koffie, warme chocolademelk of thee te drinken uit uw eigen persoonlijke mok. Met de fotomok kunt u werkelijk alle kanten op. Deze tas wordt rondom bedrukt in full colour, waardoor het mogelijk is om aan de ene zijde bijvoorbeeld uw logo te drukken en aan de andere zijde de naam van de ontvanger. Hierdoor kunt u uw relaties een persoonlijk en hartverwarmend geschenk geven terwijl u zelf ook direct aan uw naamsbekendheid werkt.

Giftset GlobalThermosfles giftset

Voor de mensen die geen tijd hebben voor een kop koffie in de ochtend, is een bedrukte thermosfles een passend geschenk. De thermosflessen kunnen zij thuis snel vullen met hun favoriete drankje en wanneer zij onderweg zijn kunnen zij het drankje op hun gemak nuttigen. Uiteraard kunt u in plaatst van een thermosfles ook kiezen voor een compacte thermosbeker. Deze zijn ideaal voor in de auto.

Tip: de Giftset Global is een luxe geschenk dat het zeer goed doet als eindejaarsgeschenk. De set bestaat uit een thermosfles en twee thermosbekers die u kunt laten bedrukken met logo en/of tekst.

Opvouwbare deken tas

And last but not least, is de warme fleece deken. De fleece deken is één van de eerste items die weer uit de kast wordt gehaald wanneer de ‘R’ weer in de maand zit. Dit zachte en hartverwarmende geschenk is perfect als najaarsgeschenk. De opvouwbare deken tas is ideaal als weggever. De deken zit namelijk opgevouwen tot een klein tasjes met handvat. Hierdoor is de tas gemakkelijk mee te nemen door de ontvanger.

Bent u opzoek naar nog meer geschenken voor de winter? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of kom langs in onze showroom.

Back to top