In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

4 onmisbare geschenken voor in de tuin

De krokussen staan in de bloei en het zonnetje schijnt volop. Hoog tijd om weer eens lekker te gaan schoffelen in de tuin. U hoeft geen groene vingers te hebben om goed te kunnen tuinieren. Met de juiste hulpmiddelen komt u al een heel eind. Wij zetten speciaal voor u vier onmisbare voorjaarsgeschenken voor in de tuin op een rij!

GrijperGrijper bedrukken

Tijdens de herfst kan er van alles uw tuin zijn ingewaaid. Met de grijper kunt u al het afval gemakkelijk opruimen. De grijper is bijvoorbeeld ook erg leuk wanneer u met de hele buurt de straat schoon wilt maken voor het voorjaar. Dankzij de lange stok kunt u overal bij. Zo is het soms ook mogelijk om afval uit de bomen te halen.

Driepoot kruk CampusDriepoot kruk bedrukken

De compact opvouwbare krukjes en stoeltjes mogen niet aan het lijstje ontbreken. Normaal wordt het krukje gebruikt tijdens het vissen of op de camping, maar is ook onmisbaar tijdens het tuinieren. Wanneer u een verkeerde houding aanneemt tijdens het tuinieren kan dit grote gevolgen hebben, zoals langdurige rug- en nekklachten. Het is belangrijk dat u regelmatig een andere houding aanneemt. Zo kunt u even staan, een rondje lopen of ontspannen zitten op een handig krukje. Bovendien zit u met het krukje laag op aan de grond, waardoor u ook nog eenvoudig verder kunt tuinieren.

Tuinset GardenTuinset bedrukken

Bij het wieden van onkruid zit men al snel gehurkt of gebukt, maar ook dit kan al snel rug- en nekklachten veroorzaken. Tijdens het tuinieren is het belangrijk om op de knieën te werken, waardoor je gemakkelijk op één hand kunt steunen voor een regelmatige werkhouding. Een kniekussen is hierbij geen overbodige luxe. De tuinset Garden bestaat uit een EVA kniekussen en handschoenen. Een goede basis voor iedereen die in de tuin wilt werken.

Tip: voor jonge kinderen kunt u kiezen voor leuk kindervriendelijk tuingereedschap.

Vogelhuisje bedrukkenOpvouwbaar vogelhuisje

Uw tuis is natuurlijk niet klaar voor het voorjaar zonder een vogelhuisje. Dit opvouwbare vogelhuisje is eenvoudig in elkaar te zetten, maar kan evengoed ook weer gemakkelijk uit elkaar gehaald worden. Omdat het vogelhuisje gemaakt is van waterafstotend karton is het een heel praktisch en duurzaam geschenk dat passend is in iedere tuin. Bovendien kan iedereen een eigen twist geven aan het vogelhuisje door deze te verven in eigen gewenste kleuren en designs.

Het tuinieren is extra leuk wanneer u dit samen met uw relaties kunt doen en met deze hulpmiddelen is het een eitje om uw huis voorjaarsklaar te maken!

Back to top