In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

3 ultieme give aways voor Pasen

Het paasweekend (1 en 2 april) staat bijna voor de deur. Dit weekend staat voor veel gezinnen in het teken van een zalig paasbrunch met de ganse familie. De glaasjes verse jus d’orange worden ingeschonken en de kleurrijke paaseieren worden op tafel gelegd. Er is niets plezanters dan een bijdrage te leveren aan dit zalig weekendje. Wij zetten speciaal voor u de drie leukste geschenken voor Pasen op een rijtje.

Keukenschorten voor het hele gezinKeukenschort bedrukken

De paasbrunch begint uiteraard in de keuken. Hier wordt de start gemaakt van een plezant dagje met de familie. Jong en oud helpt mee met de voorbereiding. En wat is er nou plezanter dan dat zij allemaal een eigen schort hebben? De bedrukte keukenschorten zijn er in allerlei kleuren en maten. U kunt kiezen voor een basic schort waar de bedrukking van uw logo goed op uit komt, maar voor de echte keukenprinsen en prinsessen kunt u ook kiezen voor een luxe lederen schort.

Tip: voor de allerkleinsten kunt u ook kiezen voor een vrolijk tekenschort. Deze witte non-woven schort kunnen zij met de bijgeleverde stiften zelf inkleuren. Een leuke bezigheid voor de hele dag.

Fotomok bedrukkenEen persoonlijke mok met naam

Na de voorbereiding  kan iedereen aan tafel. De plekken kunnen aangegeven worden met vrolijke naamkaartjes, maar u kunt ook een stap verder gaan. Laat bijvoorbeeld mokken bedrukken met de namen van iedereen uit het gezin en gebruik de bedrukte mok als naamkaartje. Wilt u tijdens de vrolijke paasdagen uw relaties echt met iets unieks verrassen? Kies dan voor een fotomok. Dankzij de full-colour digitale print kunt u hier een eigen design op laten printen. Dat is nog eens een uniek paasgeschenk dat uw relaties jaren bij blijft!

Een glaasje jus d’orange uit uw eigen bedrukte glasGlazen bedrukken

Een drinkglas is net wat opvallender dan een mok. De transparante glas geeft de keukentafel een luchtige uitstraling en met de juiste bedrukking komt het voorjaarsthema ook helemaal tot zijn recht. Laat bijvoorbeeld het glas bedrukken met een leuke quote of uw bedrijfsnaar en kies vrolijke kleurtjes voor de bedrukking. Hierdoor fleurt u direct de hele eettafel op. Het drinkglas met bedrukking is een uniek en effectief geschenk. Bij ieder slokje jus d’orange komt uw naam weer onder de aandacht.

Benieuwd naar nog meer leuke paasgeschenken? Neem contact met ons op voor een persoonlijk aanbod op maat.

Back to top