Jassen bedrukken

Door kou, wind en regen. Verblijd uw relaties en medewerkers met een warme jas bedrukt met uw logo en/of tekst.

(47 artikelen gevonden)

Pagina's

Jassen bedrukken met uw eigen logo of tekst

Uw jassen bedrukt met logo zijn perfect om in te zetten als werkkleding voor uw promotieteams. Door de jassen en vesten met logo te bedrukken wordt uw attentiewaarde verhoogd en ook uw teams zullen extra goed opvallen in de menigte. Daarnaast kunt u ook een luxe softshell jas bedrukken om deze aan uw relaties te schenken. Zij zullen dit luxe geschenk zeker waarderen. Geef de jas met bedrukking weg tijdens een gezamenlijk uitje of als eindejaarsgeschenk. De jas met opdruk is een praktisch artikel die het hele najaar wordt gedragen. U kunt de relatiegeschenk jassen laten bedrukken, maar u heeft ook de mogelijkheid deze te laten borduren.

Promotie jas met opdruk voor outdoor marketingacties

Gaat u flyeren, samples uit delen of heeft u een andere marketingactie buiten gepland? Jassen met reclame zijn hiervoor dé oplossing. Laat vestjes bedrukken met uw logo en/of de naam van de actie. Hierdoor is uw boodschap direct duidelijk en blijft deze makkelijker hangen bij uw potentiële klanten. U kunt de jassen bedrukken op diverse posities, bijvoorbeeld groot op de rug of een klein borstembleem. Daarnaast kunt u geheel naar wens de vesten drukken. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukte jas met logo voor extra naamsbekendheid of een ga voor een vest met eigen tekst voor een persoonlijke touch.

Ponchos bedrukken voor regenachtige dagen

Een vest met opdruk is dé uitkomst voor outdoor acties, maar tijdens regenachtige dagen is het wellicht handig om uw promotieteam te voorzien van een bedrukte poncho. De poncho met logo of tekst zorgt er niet alleen voor dat uw medewerkers beschermd blijven, maar ook uw marketingactie blijft hierdoor waterdicht. De poncho bedrukt met logo is ook zeer geschikt als weggever op festivals en openluchtevenementen net zoals bedrukte sleutelhangers.

Vest bedrukken? Bestel goedkoop en snel online

Uw promotie vest met tekst of logo is direct online te bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u aangeven of u jassen met logo of vesten met tekst wenst. Ook kunt u aangeven wat de gewenste maten, kleuren en aantallen zijn. U ontvangt altijd een drukproef ter goedkeuring. Wij zullen de jassen drukken nadat wij uw akkoord hebben ontvangen. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.