Sleutelhangers bedrukken

Kies hier uit handige, praktische en leuke sleutelhangers en laat deze bedrukken of graveren met uw logo en/of tekst.

(83 artikelen gevonden)

Pagina's

Sleutelhanger bedrukken als weggever op beurzen

Wie heeft ze nou niet aan de sleutelbos hangen? Bedrukte sleutelhangers zijn leuke geschenkjes voor iedere doelgroep en worden vrijwel altijd aan de sleutelbos of tas gehangen. U kunt sleutelhangers bedrukken voor bijvoorbeeld een beurs of opendeurdag, maar de promotie sleutelhangers doen het ook erg goed als weggever tijdens evenementen en festivals. Deel bijvoorbeeld een bedrukte sleutelhanger met flesopener uit tijdens een outdoor festival of kies voor een leuk zaklampje. U kunt de sleutelhangers laten bedrukken met logo, maar u kunt ook een sleutelhanger met tekst of bedrijfsnaam bedrukken.

Gepersonaliseerde sleutelhanger met foto of tekst?

U kunt een sleutelhanger personaliseren, waardoor u altijd een persoonlijk geschenk in handen heeft voor iedere doelgroep. Laat een sleutelhanger met foto maken voor bijvoorbeeld een verjaardag of een huwelijk. Een persoonlijke herinnering voor iedere relatie. De gepersonaliseerde sleutelhangers zijn ook erg leuk als bijvoorbeeld verjaardagsgeschenk. Laat bijvoorbeeld sleutelhangers met naam  en felicitatie bedrukken. Hiermee verrast u iedere relatie op zijn verjaardag met een unieke, gepersonaliseerde sleutelhanger tussen alle ballonnen en geschenken door. Tip: Laat ook een reclame sleutelhanger personaliseren voor een nog groter effect van uw mailing.

Reclame sleutelhangers bedrukken goedkoop en snel

Met sleutelhanger gadget verrast u iedere relatie met een origineel geschenk. U kunt uw sleutelhanger met opdruk eenvoudig online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven of u een sleutelhanger met naam, foto of tekst wil laten bedrukken. Na uw bestelling ontvang u een drukproef ter goedkeuring. Na uw goedkeuring zullen wij de sleutelhangers drukken en verzenden. Sleutelhanger bedrukken in kleine oplage? Neem contact met ons op voor een advies op maat.