In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid

mvo certificaten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat hoog in het vaandel bij Van Helden Relatiegeschenken. Wij doen er alles aan om niet alleen binnen onze organisatie, maar in het hele bedrijfsproces duurzaam en verantwoord te ondernemen. Zo zijn wij één van de eerste distributeur van relatiegeschenken die volgens de principes van ISO 26000:2010 werkt. Deze ISO-norm bestaat uit een aantal richtlijnen op gebied van de zes kernthema's: mensenrechten, arbeidspraktijk, milieu, eerlijk zakendoen, betrokkenheid bij de gemeenschap en consumentenaangelegenheden. Sinds augustus 2015 heeft Van Helden Relatiegeschenken haar MVO-beleid geformaliseerd via deze norm, als de eerste leverancier van relatiegeschenken en promotionele producten ter wereld.

Lees alles over ISO 26000:2010 ►

Onze relatiegeschenken zijn voorzien van officiële certificaten die aantonen dat deze voldoen aan de Europese wet- en regelgeving, evenals de sociale naleving op de productie van relatiegeschenken. Wij willen hierbij optimale verzekering dat producten worden gemaakt onder juiste werkomstandigheden. Wij maken hiervoor gebruik van SA 8000-audits en daarnaast zijn wij lid van BSCI. Het resultaat hiervan: het hoogst mogelijke niveau van controle van producenten.

Bekijk ook de duurzame relatiegeschenken ►

Back to top