Spellen bedrukken

Leuker kunt u het niet maken. Bedrukte spellen, speelkaarten, behendigheid spellen en nog veel meer leuks voor jong en oud.

(60 artikelen gevonden)

Pagina's

Reclame spelletjes bedrukken met uw eigen logo

Een spel met foto of tekst is een leuk geschenk om weg te geven aan jong en oud. Geef een relatiegeschenk spel weg tijdens open dagen, trainingen of evenementen. U kunt een spelletje drukken met een leuke tekst en weggeven aan kinderen, bijvoorbeeld tijdens een museumbezoek. Zo kunnen de kinderen spelenderwijs leren. De relatiegeschenken spellen zijn daardoor een welkom geschenk bij zowel kinderen als volwassenen. Uiteraard kunnen wij de spellen bedrukken met uw logo en/of tekst.

Tekst of foto op puzzel bedrukken?

Een gepersonaliseerde puzzel is één van de meest populaire reclame spelletjes om weg te geven. U kunt een puzzel laten bedrukken met uw logo, maar u kunt ook de puzzel personaliseren. Een puzzel met foto of puzzel met naam of tekst heeft een grote impact op de ontvanger. Deze persoonlijke relatiegeschenk puzzel is dan niet zomaar een promotiemiddel, maar het zorgt ervoor dat de ontvanger zich meer verbonden voelt met uw organisatie. Naast de bedrukte puzzels bieden wij u ook de relatiegeschenken schuifpuzzel. U kunt deze schuifpuzzels bedrukken met foto of uw eigen ontwerp. Een schuifpuzzel relatiegeschenk is ideaal als afleiding tijdens een lange autorit. Zo zorgt een puzzel geschenk voor urenlang speelplezier bij kinderen, laat dus snel jouw reclame puzzel drukken.

Gepersonaliseerde spellen bestelt u direct online

De mogelijkheden voor de relatiegeschenken spellen zijn eindeloos. Laat bijvoorbeeld een waterpistool bedrukken met een zomerse tekst of laat uw logo op een jojo bedrukken voor een nog groter bereik. Al uw relatiegeschenken puzzel en spellen zijn online te bestellen. Bij uw bestelling kunt u niet alleen aangeven wat het gewenste aantal en kleur is, maar u kunt ons ook precies aangeven wat u precies op het spel wil drukken. Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Met leuke speelgoed relatiegeschenken als een jojo, puzzel of hersenbreker scoor je zeker!