In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Bedrukt snoepgoed per stuk verpakt

Wanneer u snoepgoed laat bedrukken met uw eigen logo, weet u dat u een succesvol geschenk in handen hebt voor iedere doelgroep. Want wie houdt er niet van een heerlijk snoepje? Het snoepgoed is al jarenlang een populaire weggever op grote evenementen, zoals beurzen, seminars en open dagen. Het snoepgoed dat per stuk verpakt is doet het hier extra goed. Met name bij een groot verloop is dit extra hygiënisch. Laat ook uw eigen per stuk verpakte snoepgoed bedrukken en profiteer van een smaakvol resultaat.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Een divers aanbod per stuk verpakte snoepgoed

Het aanbod snoepgoed is zeer divers en ook in het aanbod enkel verpakte snoepgoed kunt u alle kanten op. Van enkel verpakte chocolade tot single pack pepermunt, alles is mogelijk. En uiteraard is ook alles te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Omdat de verpakking het erom doet bij per stuk verpakte snoepgoed, is dit ook het gene dat bedrukt wordt. Deze verpakkingen kunnen vaak all-over in full colour bedrukt worden. Hiermee kunt u uw snoepjes perfect laten aansluiten bij uw huisstijl.

Tip: laat ook per stuk verpakte pepermunt bedrukken met uw logo en zet deze in voor uw eigen restaurant als verfrissende afsluiter van een diner. Hiermee zult u uw klanten aangenaam verrassen.

Uw single pack snoepgoed bestelt u online

Wanneer u per stuk verpakt snoepgoed wilt inzetten voor uw merk, kunt u deze eenvoudig en snel online bestellen. Tijdens te online bestelling, kunt u naast gewenste aantallen ook uw bedrukkingswensen aangeven. Wanneer wij deze hebben ontvangen, zullen wij eerst een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld waarop u precies kunt zien hoe uw bedrukte snoepjes eruit komen te zien. Is deze naar wens? Dan zullen wij het drukproces pas starten. Hiermee kunnen wij er altijd zeker van zijn dat het eindproduct voldoet aan uw wensen.

Back to top