In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Reclame artikelen bedrukken voor een extra groot bereik

Het weggeven van een staaltje of een sample van uw product heeft een groot effect op uw klanten en prospects. Helaas is het succes van een sample vaak van korte duur, omdat de samples na gebruikt al snel in de prullenbak belanden. Daar kunnen bedrukte artikelen een oplossing voor wezen. Wanneer u bijvoorbeeld een bedrukte pen vastmaakt aan uw sample, geeft u ten eerste een proef van uw product mee en ten tweede een blijvende herinnering aan uw merk. Hierdoor wordt uw naambekendheid en merkherinnering verhoogd. Daar zegt u als ondernemer toch geen ‘nee’ tegen.

Voor iedere gelegenheid kunt u artikelen bedrukken

De artikelen en relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kleinere weggever, welke zeer geschikt zijn voor grote promotionele acties of u kunt kiezen voor een luxe premium, welke u kunt weggeven als cadeau bij een aankoop of voor een speciale win-actie. Voor iedere gelegenheid, branche en doelgroep is er een passend geschenk te vinden. Zoekt u bijvoorbeeld een leuke weggever voor zorginstellingen, dan is wellicht de balpen in de vorm van een injectiespuit een leuk reclame artikel om weg te geven. Wanneer u een grote zomeractie heeft lopen kunt u misschien beter kiezen voor een bedrukte frisbee of strandbal. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Artikelen bedrukken? Hier moet u op letten

Naast het kiezen van de juiste reclame artikel is ook de keuze voor de bedrukking belangrijk. U kunt de reclame artikelen bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam. Dit is een zeer effectieve manier om aan uw naamsbekendheid te werken. Daarnaast is het ook mogelijk om de artikelen te bedrukken met een originele tekst of pay-off. Op deze manier kunt u extra lading geven aan de boodschap die u wilt overbrengen. Dit is een zeer effectieve manier om meer bekendheid te krijgen omtrent uw (marketing)acties.

Uw bedrukte reclame artikelen bestelt u online

Wanneer u de juiste artikel heeft uitgekozen en weet hoe u deze wilt laten bedrukken rest er nog één ding: bestellen. Dat kan via mail of telefoon, maar u kunt dit ook heel eenvoudig en op uw eigen gemak online bestellen. Hier kunt u al uw wensen aangeven. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, maken wij een digitale drukproef. Hierop kunt u precies zien hoe uw bedrukte reclameartikelen eruit komen te zien. Pas wanneer deze helemaal naar wens is zullen wij de artikelen bedrukken. Deze heeft u vaak al binnen acht werkdagen in huis.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Back to top