In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

360 graden bedrukking

Van alle kanten zichtbaar? Dat kan met een unieke 360º bedrukking. Met deze druktechniek wordt er een 360 graden bedrukking gerealiseerd op het volledige artikel. Hiermee is uw opdruk van alle kanten zichtbaar. Van logo tot foto’s en teksten tot illustraties, alles is mogelijk! Uw huisstijl komt, letterlijk, volledig tot zijn recht.

Relatiegeschenken met 360 graden opdrukRelatiegeschenken met 360 graden opdruk

Uw relatiegeschenken rondom bedrukt

Met 360 graden bedrukking krijgt uw relatiegeschenk een unieke uitstraling. Het is bij deze druktechniek mogelijk om te kiezen voor één of meerdere kleuren, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een full colour opdruk. Dit is bijvoorbeeld ideaal, wanneer u uw relatiegeschenk wilt bedrukken met een afbeelding of foto. Ontdek het zelf en laat u verrassen door het veelzijdige aanbod.

Val op met deze innovatieve druktechniek

Bij ons zit alles onder één dag, van artikelen tot bedrukking. Hiermee kunnen wij niet alleen snel schakelen, maar zijn wij ook tot in de puntjes geïnformeerd over de verschillende druktechnieken. Wij proberen ons hier steeds verder in te ontwikkelen, zodat we onze klanten altijd het beste kunnen bieden. Een vrij recente toevoeging aan ons machinepark is de 360 graden printer. Hiermee kunnen wij diverse relatiegeschenken rondom bedrukken en dat zorgt voor de mooiste resultaten.

Uw relatiegeschenken rondom bedrukt

Wanneer u een relatiegeschenk rondom laat bedrukken, bent u optimaal zichtbaar. Of het nu gaat om een logo, een tekst of een volledige afbeelding. Met 360 graden bedrukking krijgt uw relatiegeschenk een unieke uitstraling. Het is bij deze druktechniek mogelijk om te kiezen voor één of meerdere kleuren, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een full colour opdruk. Dit is bijvoorbeeld ideaal, wanneer u uw relatiegeschenk wilt bedrukken met een afbeelding of foto. Met een 360 graden opdruk maakt u een onvergetelijke indruk en dat zal uw naamsbekendheid zeker ten goede komen. De 360 graden bedrukking is mogelijk op diverse artikelen, zoals drinkflessen.

Bestel uw relatiegeschenken met 360 º bedrukking online

Het volledige aanbod van relatiegeschenken met rondom bedrukking is te vinden op onze website. Zo kunt u op uw eigen gemak een passend relatiegeschenk vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om direct op onze website uw bedrukkingswensen aan te geven. Denk hierbij aan kleur en beeld. Wanneer wij al uw wensen hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Hierop kunt u precies zien hoe uw relatiegeschenk met 360 graden opdruk eruit komt te zien. Bent u 100% tevreden met de drukproef, dan zullen wij het drukproces in gang zetten. Zo bent u er zeker van dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Back to top