Dameskleding bedrukken

Vrouwenkleding, oftewel dameskleding, bedrukken met uw eigen logo? Dat is een leuk idee om uw naam professioneel op de kaart te zetten. In ons brede assortiment vindt u diverse dames t-shirts, polo’s en nog veel meer. Allen klaar om te voorzien van jouw eigen opdruk. Laat u inspireren door het assortiment en profiteer.

(79 artikelen gevonden)

Pagina's

Waarom bedrukte dameskleding inzetten?

Met behulp van bedrukt textiel kunt u uw organisatie extra professioneel voor de dag laten komen. Hiermee trekt u uw huisstijl volledig door en dat heeft niet alleen een positief effect op uw klanten, maar ook op uw eigen medewerkers. Zij zullen zich meer verbonden voelen met het bedrijf en met elkaar en zullen vol trots uw merk dragen. Hierdoor zijn bedrukte dames t-shirts of polo’s onmisbaar bij bijvoorbeeld beautysalons, wellnescentra en ga zo maar door. Ook voor speciale sportevenementen kunt u sportshirts voor dames laten bedrukken. Hiermee heeft u een prachtig kledingstuk dat precies afgestamd is op u en uw doelgroep.

Een poloshirt of dames t-shirt bedrukken? Het kan hier

In het assortiment vindt u diverse dameskleding. Van t-shirts tot polo’s, hier is van alles te vinden. Zo kunt u altijd een kledingstuk kiezen dat bij u en uiteraard uw doelstelling past. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kledingstuk voor de horeca, dan laat u het beste een dames shirt bedrukken met een comfortabele fit. Bent u op zoek naar een bedrijfskleding voor een beautysalon, dan kiest u het beste voor een fitted polo voor dames. Dit zorgt voor een modieuze fitting, dat perfect past bij de uitstraling die je als beautysalon zou willen hebben. Voor welk gelegenheid en doel dan ook, wij hebben het perfecte dameskledingstuk voor u in handen.

Laat uzelf zien met bedrukte shirts voor dames

Door damestextiel te laten bedrukken laat u uzelf zien. Het bedrukken van deze dameskleding kan op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor een grote opdruk van uw logo, waardoor u direct en op afstand zichtbaar bent voor uw doelgroep. Dit is met name interessant als u de bedrukte dames shirts inzet voor een promotionele actie. Wilt u bedrijfskleding, waarbij u wel zichtbaar bent maar niet te sterk opvalt, dan kiest u het beste voor een subtiele opdruk op de borst of op de mouw. Hierdoor komt uw huisstijl terug op de bedrijfskleding en blijft het netjes in stijl. Alle beschikbare opdrukmogelijkheden zijn bij uw dames shirts of polo’s te vinden. Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag verder.

Uw dameskleding bestelt u direct online

Wanneer u uw favoriete dameskledingstuk hebt gekozen en u uw bedrukkingswensen in kaart hebt kunnen brengen, kunt u deze eenvoudig aangeven via onze website. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Dit is een voorbeeld van hoe uw bedrukte dames shirt of polo eruit komt te zien. Bent u 100% tevreden met het kledingstuk, dan zullen wij het drukproces pas starten. We beginnen niet voordat u tevreden bent. Zo kunt u er zeker van zijn dat het eindresultaat aan uw verwachtingen zal voldoen.