Softshell jassen bedrukken

Deze jassen zijn windproof en waterafstotend. Ideaal voor sport- of outdooractiviteiten. U kunt de jassen bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

(22 artikelen gevonden)

Pagina's

Laat een softshell jas bedrukken voor je doelgroep

De softshell jas is voor veel buitensporters een onmisbaar kledingstuk, maar ook in de vrije tijd wordt deze comfortabele jas steeds vaker gedragen. De softshell jassen zien er namelijk niet alleen stoer en sportief uit, maar zijn vooral zeer comfortabel om te dragen. De jas is licht en ademend. Ideaal om ermee op de fiets naar het werk te reizen, een rondje te joggen of een stevige wandeling in te maken. Er zijn softshell jassen voor iedere doelgroep. Zo zijn er speciale softshell jassen voor vrouwen die getailleerd zijn en daardoor niet alleen erg praktisch, maar ook modieus zijn. Door de brede inzet van de softshell jassen zijn deze ideaal om weg te geven aan eigen medewerkers, klanten en relaties.

Softshell bedrukken? Dit zijn de voordelen van deze jas

De softshell jas is niet alleen lichtgewicht en ademend is, maar heeft bovendien nog veel meer praktische eigenschappen. Een softshell jas is gemaakt van een stretchstof en bestaat uit een aantal strak op elkaar geweven lagen. Hierdoor houdt de jas je warm, stoot hij water af en ademt de stof nog voldoende. Dit zorgt er tevens voor dat de jas het hele jaar door te dragen is. Wanneer je een softshell jas laat bedrukken met naam en logo is het dus een mooi promotiemiddel om je naamsbekendheid mee te verhogen. Ben je juist opzoek naar een jas die wat zwaarder geschut aankan, dan kun je wellicht een kijkje nemen in het assortiment windjacks. Deze jassen zijn onder meer bestand tegen zware windstoten.

Verras je doelgroep met een unieke softshell jas met logo

Je kunt je softshell jas bedrukken zoals je zelf wilt. De jassen zijn voorzien van diverse drukvlakken en formaten. Zo kun je opteren voor een subtiele bedrukking op de borst van de jas. Met een subtiel logo op de jas zal deze sneller en vaker gedragen worden door de ontvanger, waardoor je logo ook veelvuldig in beeld komt. Wil je een softshell jas laten bedrukken voor een promotionele actie, dan kun je je bedrukking extra groot op de jas laten drukken. Laat bijvoorbeeld uw pay-off of logo groot op de rug bedrukken. De promotieteams vallen zo extra goed op en je boodschap komt duidelijk over. Voor ieder doel kun je  een softshell jack bedrukken op maat.

Een softshell jas met bedrukking bestel je eenvoudig online

In onze webshop ontdek je verschillende softshell jassen die je laat bedrukken. Nadat je een keuze gemaakt hebt, kun je in de webshop heel eenvoudig en op je gemak de bedrukkingswensen doorgeven. Wanneer wij je wensen hebben ontvangen zal onze studio een digitale drukproef opmaken. Op dit document zie je precies hoe je softshell jas met bedrukking eruit komt te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met het voorbeeld zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat de softshell jas aan je wensen voldoet en kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan